Γάμος υπό άκρα μυστικότητα για διάσημο ζευγάρι! Δεν πάει ο νους σας ποια ηθοποιό παντρεύτηκε ο “Αχιλλέας” του 50-50

Κι όμως λίγοι γνώριζαν για την σχέση τους, στην οποία έχουν φροντίσει να διατηρούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. Το ζευγάρι φαίνεται πως ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Σεπτεμβρίου, στην Πάτμο.

Σύμφωνα με τη Real news ο Θάνος Τοκάκης και η Βίκυ Παπαδοπούλου παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί της Αποκάλυψης! Κανένας από τους δύο δεν ανέβασε το παραµικρό στα social media για το μυστήριο

και κανένας δεν έκανε καμία δήλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη οι ηθοποιοί ενώθηκαν µε τα δεσµά του γάµου, όµορφα και διακριτικά, όπως ήθελαν και επέστρεψαν στις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, συνέχισαν την πάγια τακτική τους να διατηρούν χαμηλούς τόνους καθώς επιλέγουν να μιλάνε κυρίως μέσα από τη δουλειά τους.
Οι δύο τους έχουν έναν απαιτητικό χειμώνα με τον ηθοποιό να πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η επανένωση της Νότιας με τη Βόρεια Κορέα».

Από την πλευρά της η όμορφη ηθοποιός που ξεχώρισε μέσα από τις σειρά «Δυο μέρες μόνο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, θα βρίσκεται στο έργο του Νταβίντε Ντεσολά «Η λίμνη που δεν είναι πια».

Να ζήσετε!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα