Φτωχή μητέρα γέννησε μωρό με δεύτερο κεφάλι κολλημένο στο στομάχι και οι γιατροί δεν ζήτησαν χρήματα για να το χειρουργήσουν

Οι μητέρες που κυοφορούν μωρά που έχουν ανωμαλίες συνήθως αντιμετωπίζουν πολύ πόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τέτοιες καταστάσεις είναι ακόμα δυσκολότερες για τις γυναίκες που δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τη νοσηλεία τους. Ένα νοσοκομείο στη Τζαϊπούρ δεν χρέωσε καμία αμοιβή για αυτήν την έγκυο γυναίκα που κυοφορούσε ένα μωρό που το οποίο είχε κολλημένο στο στομάχι του το κεφάλι από το παρασιτικό δίδυμό του. Οι γιατροί χειρούργησαν το μωρό μετά την γέννα και τώρα η υγεία του παιδιού βελτιώνεται συνεχώς!

Ένας αγρότης και η σύζυγός του επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Ram

Snehi στην Τζαϊπούρ. Το υπερηχογράφημα έδειχνε ότι η γυναίκα θα έφερνε στον κόσμο δίδυμα αλλά αυτό που δεν γνώριζαν ήταν ότι το κεφάλι του παρασιτικού διδύμου ήταν κολλημένο στο στομάχι του υγιούς παιδιού!

Credits: YouTube Screenshot

Μετά από μια επιτυχημένη καισαρική τομή, ο αγρότης μπόρεσε να δει τη μητέρα και το μωρό, αλλά έπρεπε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο JK Lone της Τζαϊπούρ για να εγχειρήσουν το μωρό και να του αφαιρέσουν το παρασιτικό κεφάλι.

Credits: YouTube Screenshot

Το κεφάλι τροφοδοτούνταν από το υγιές μωρό και του απορροφούσε ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά που απαιτούνταν για την υγιή ανάπτυξή του.

Credits: YouTube Screenshot

Οι γιατροί εγχείρησαν το μωρό και μετά από το τετράωρο χειρουργείο, αφαιρέθηκε με επιτυχία το κεφάλι από το στομάχι του κοριτσιού! Αυτό το νοσοκομείο δεν χρέωσε την οικογένεια τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης. Μετά την επέμβαση, το κοριτσάκι είχε αναρρώσει και η γυναίκα του αγρότη ήταν σε θέση να θηλάσει το πρώτο της παιδί!

Credits: YouTube Screenshot

Τέτοιες περιπτώσεις παρασιτικών δίδυμων είναι πολύ σπάνιες και σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία συμβαίνουν μία φορά ανά ένα εκατομμύριο γεννήσεις. Χίλια μπράβο σε αυτούς τους γιατρούς που κάνουν το καθήκον τους χωρίς να σκέφτονται τα χρήματα και προσφέρουν χαρά και ελπίδα σε νέους ανθρώπους!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα