Ελένη Βιτάλη: «Τα …μάζεψε» για Ρέμο και Πάολα; «Αν μπορώ να πω κάτι για την κυρία Πάολα είναι ότι…»

Η Ελένη Βιτάλη ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της την περασμένη Άνοιξη που προκάλεσαν σούσουρο…
Η Ελένη Βιτάλη είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, όταν την περασμένη Άνοιξη σε δηλώσεις της σχετικά με το λαϊκό τραγούδι είχε αναφερθεί στην Πάολα και στον Αντώνη Ρέμο με διόλου κολακευτικά σχόλια. Κρατώντας χαμηλότερους τόνους τώρα, και σε κλίμα πιο …συμβουλευτικό, η ίδια εξήγησε ποια είναι η διαφωνία της… πώς όμως;

«Δεν θα ήθελα καθόλου να τοποθετηθώ σε αυτό. Ό,τι είπα, αφορούσε καθαρά τον πολιτισμό μας, όσον αφορά

το λαϊκό τραγούδι με την ευρύτερη έννοια, που πηγαίνει στον λαό. Δεν είχα απολύτως τίποτα προσωπικά με κανέναν. Αν μπορώ να πω κάτι για την κυρία Πάολα, είναι ότι έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Το λέω και δημόσια. Αλίμονο να είχα κάτι προσωπικό με το κοριτσάκι. Ίσα ίσα, τραγουδάει και πάρα πολύ ωραία. Αλλά καμιά φορά ξέρετε, όταν δίνουμε σημασία περισσότερο στα φαινόμενα, χάνεται η ουσία. Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να μας τραβάει κάτι το μάτι σε κάτι άλλο. Δεν το έχει ανάγκη νομίζω. Εντάξει κοριτσάκι είναι.

Τον Αντώνη Ρέμο δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω. Όλη αυτή η γκλαμουριά δεν μου κάνει εμένα. Όχι για τον Αντώνη. Κι ο Αντώνης μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού και να κάνει κάτι. Αλλά ήταν σημείο αναφοράς, δεν ήταν καθόλου προσωπικό. Τι έχω με τα παιδιά; Ξέρω είναι καλό παιδί. Κανένας δεν μου έχει πει κακά πράγματα. Και για την κοπελίτσα, καθόλου. Είναι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. τι σημαίνει αυτό όμως; Άμα βγαίνεις έτσι. Ο άλλος δεν ακούει τη φωνή σου. Καμιά φορά και ο τραγουδιστής δεν προσπαθεί να γίνει και καλύτερος ξέρετε» είπε η Ελένη Βιτάλη.

zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα