Δείτε Πώς θα ήταν οι παίκτες του Survivor ΑΝ διαγωνίζονταν στο Fame Story. Για τον Βασάλο ΔΕΝ πάει το Μυαλό σας…

Κάτι από το μακρινό παρελθόν. Πρόσωπα που μας φέρνουν στο μυαλό κάποια άλλα, που με τις δηλητηριώδεις ατάκες τους έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία. Κάτι από Fame Story τελοσπάντων.

Σε κάθε ριάλιτι υπάρχουν μερικοί πολύ συγκεκριμένοι τύποι τους οποίους συναντάμε κάθε φορά με διαφορετικό όνομα και διαφορετική φυσιογνωμία. Στα μάτια μας, όμως, είναι ίδιοι.
Γιατί κάθε φορά, θα πέσουμε πάνω στην ίδια πραγματικότητα: Τον δολοπλόκο, την κουτσομπόλα, τον αγαθιάρη, την τύπισσα με τα ορμονικά, τον γκόμενο με τους κοιλιακούς, το παιδί του λαού και την δεν-καταλαβαίνω-την-έκρηξή-σου.

Παντού

τα πάντα λοιπόν. Γι’ αυτό και τα γεγονότα μας οδήγησαν να κάνουμε τη σύνδεση στο μυαλό μας και να καταλήξουμε στο εξής συμπέρασμα: Τους παίκτες του Survivor τους γνωρίζουμε ήδη!

Όλοι τους, είχαν περάσει από… το Fame Story.

Ποιος είναι ποιος τελικά; Τι μας θυμίζουν οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομήνικο;

Λάουρα Νάργες – Καλομοίρα: Οι τουρίστριες

Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ποια άλλη θα μπορούσε να μας θυμίζει η γλυκιά Λαουρίτα αν όχι την Καλομοίρα; Μέτριας απόδοσης, με όπλο της το παιδικό νάζι και αγαπημένο παιδί των συμπαικτών της, η Λάουρα ακολουθεί τακτική Καλομοιρακίου. Και μέχρι στιγμής, μόνο σε καλό της έχει βγει.

Bonus: Tα σπαστά ελληνικά. Η μία επηρεασμένη από τα γερμανικά, η άλλη από τα αγγλικά των Αμερικανών, το τι ακούνε τα αφτιά μας δεν περιγράφεται.

Όσο για τα «μαρίδια»; Η μία τα τραγούδησε, η άλλη έκανε αμάν να τα φάει…

Γιώργος Αγγελόπουλος – Περικλής Στεργιανούδης: Tα παιδιά του λαού

Θυμάστε τον Περικλή, έτσι; Και τι δεν είχε ακούσει αυτό το παιδί. Εντάξει, κανείς δεν τον ψήφισε για τη φωνή του, κατάφερε, όμως να πάει στον τελικό και να κατατροπώσει τους πάντες.

Μάλιστα. Κέρδισε το Fame Story 3 και προς έκπληξη όλων ηχογράφησε και μερικά τραγούδια. Με την ίδιο τρόπο που ο Περικλής επιβίωσε (σαν την κατσαρίδα), επιβιώνει και ο Ντάνος ανάμεσα στους συμπαίκτες του που δείχνουν συνεχώς το πόσο πολύ τον λατρεύουν.

Με την πρώτη ευκαιρία, υποψήφιος ο Αγγελόπουλος, αλλά όόόόόχι… το τηλεοπτικό κοινό δεν τους κάνει τη χάρη.

Κάτι μας λέει πως αν η ψήφος του κοινού μετρήσει και στον τελικό του Survivor, ο Ντάνος θα γευτεί την πολυπόθητη νίκη. Που μεταξύ μας κιόλας, του αξίζει.

Κώστας Κοκκινάκης – Γρηγόρης Πετράκος: Οι ήρεμες δυνάμεις

Με εξαίρεση τον καβγά του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, είδατε ποτέ τον Κοκκινάκη τσαντισμένο, θυμωμένο, νευριασμένο έστω; Μπα. Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει… Α, ναι. Τον Γρηγόρη Πετράκο.

Το χαμογελαστό παιδί του Fame Story 1 που απέφευγε τους διαπληκτισμούς όπως η Άσπα τη Φωτεινή και που φημιζόταν για την ευγένειά του.

Εντάξει, ο Κοκκινάκης μπορεί να μη χαμογελά, αλλά μένει κι αυτός σταθερός στο ίδιο στωικό ύφος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Ιωάννα Κουταλίδου: Οι κατίνες

Την Ιωάννα Κουταλίδου πολλοί αγάπησαν, την Ευρυδίκη ουδείς. Άλλες εποχές, όμως, τότε. Καταρχάς, δεν υπήρχε Twitter.

Η Ιωάννα μπορεί δικαίως να θεωρηθεί το alter egο της μονίμως ενοχλημένης με κάτι Ευρυδίκης για πολλούς λόγους. Μαγκιά (της κακιάς ώρας), ικανότητα να… σε βγάζει απ’ τα ρούχα σου και μια γλώσσα ΝΑ (με το συμπάθιο) είναι τα χαρακτηριστικά που ενώνουν τις δύο γυναίκες.

Η Ιωάννα τα έβαλε πολλές φορές με διάφορους συμπαίκτες της, η Ευρυδίκη από την άλλη είναι πιο συγκεντρωμένη στο στόχο της. Δεν την ενδιαφέρει κανείς άλλος πέρα από τον Ντάνο, με τον οποίο τρώγεται συνεχώς ακριβώς όπως έκανε η Ιωάννα με… τα ρούχα της.

Ελισάβετ Αϊνατζόγλου – Νότης Χριστοδούλου: Οι πληγές του Φαραώ

Μήπως βρήκατε πουθενά παρατημένο κανένα ταλέντο; Αν ναι, κρατήστε το, ακόμα το ψάχνει ο Νότης.

Αυτό το αγόρι ποτέ δεν καταλάβαμε πώς κατάφερε να κερδίσει το Fame Story 1, αφού –όπως όλοι θυμόμαστε- ούτε τους στίχους των τραγουδιών δε μπορούσε να απομνημονεύσει. Όσο για τη φωνή; Σαν αυτή που έχουμε όλοι μας. Για έναν περίεργο λόγο, εκεί που κάθε εβδομάδα όλοι περίμεναν να είναι και η τελευταία του, ο ίδιος διέψευδε τους πάντες.

Κάτι σαν τον κρυφό έρωτα του Ορέστη Τσανγκ ένα πράγμα.

Και να μας το θυμηθείτε: Την Ελισάβετ θα την δούμε τελικό…

Bo – Κώστας Μολτσίδης: Οι ράπερ

Παντού υπάρχει ένας ράπερ. Από τη μία ο Κώστας Μολτσίδης, από την άλλη ο Χαράλμπος Ξενίδης (τι ποιος Χαράλαμπος, ο Bo ντε), όλοι καταλάβαμε πως το να είσαι ράπερ απαιτεί αλλαγή ονόματος.

Ο Μολτσίδης έγινε Lava, ο Ξενίδης Bo και όλοι μαζί προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς ο δεύτερος αντέχει ακόμα στο Survivor, την ώρα που ο τροφαντός δίδυμός του αποχώρησε από το ριάλιτι του Ant1 ήδη από την πρώτη εβδομάδα.

Στέλιος Χανταμπάκης – Νίνο: Οι «ασυγχώρητοι»

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Τόσο ο Στέλιος όσο και ο Νίνο είναι δύο πολύ εμφανίσιμα παιδιά. Το γυναικείο κοινό –κανονικά- θα έπρεπε να τους στηρίξει με την ψήφο του, κάτι που όμως δε συνέβη στην περίπτωση του ενός και δε θα συμβεί στην περίπτωση του άλλου.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίνο και την ξαφνική επιστροφή του στο σπίτι του Famy Story, το κοινό τον είχε βάλει black list και τον έδιωξε μέσα σε μία εβδομάδα.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να πάθει και ο Χανταμπάκης, ο οποίος έχει γίνει τόσο αντιπαθής στο τηλεοπτικό κοινό που κανείς δεν αγωνιά για την επόμενη αποχώρηση από το Survivor… Να’ ναι καλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Θάνος Πετρέλης: Οι μουσίτσες

Αυτές οι δύο μουσίτσες έχουν πιάσει το νόημα. Ο πρώην μισθοφόρος ακολουθεί κατά γράμμα την τακτική του «καλού παιδιού» που ανέδειξε τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Μπορεί να μην κέρδισε, βρέθηκε ωστόσο ανάμεσα στους φιναλίστ.

Και κάτι ακόμα; Θυμάστε το φιλί στο στόμα της Ελεάνας Παπαϊωάννου στον Θάνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σωστά; Εκείνος τότε δήλωνε και δεσμευμένος…

Με τον ίδιο τρόπο, οι φήμες θέλουν τον Κώστα να έχει υποκύψει στη γοητεία της Ειρήνης Κολιδά, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Μωρέ λες να μας βασανίζουν μέχρι τον τελικό τα αστεία (;) του Αναγνωστόπουλου;

Ορέστης Τσανγκ – Φωτεινή Τσιτσιγκού: Οι «τι της έχω κάνει μωρέ της μαλακισμένης»;

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Το δίδυμο Αϊνατζόγλου – Τσανγκ μας θυμίζει στο 100% την περίπτωση Φωτεινής και Άσπας, με τον Θεσσαλονικιό Κινέζο να γίνεται έξαλλος που η Ελισάβετ δεν λέει να ξεκουβαλήσει από τον Άγιο Δομήνικο.

Σάρα Εσκενάζυ – Κώστας Καραφώτης: Οι σιγανοπαπαδιές

Δεν ακούγονται πουθενά, δεν συμμετέχουν σε κατινοκαβγάδες, αποτελούν τα σιγανά ποταμάκια που καλά θα κάνεις να φοβάσαι.

Ο Καραφώτης μας προέκυψε… εραστής, πλευρίζοντας την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του, Μάρω Λύτρα.

Η Σάρα δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα, αν και τον Σπαλιάρα πολύ τον φοβόμαστε.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι ωραίοι του χωριού

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να μην ήταν και ο απόλυτος playboy όταν μπήκε στο Fame Story, αλλά στην πορεία κατάφερε να κερδίσει έδαφος. Κάπως έτσι συνέβη και στην περίπτωση του μποντιμπιλντερά Βασάλου.

Κωνσταντίνοι και οι δύο ε! Λέτε να το’ χει τα’ όνομα;

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Άσπα Τσίνα & Δόμνα Κουντούρη (μαζί): Οι (παρε)ξηγημένες

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ένα θανατηφόρο κράμα Άσπας – Δόμνας. Με άλλα λόγια, αποδείχτηκε η πιο ντόμπρα παίκτρια των Διασήμων.

Ζούμε για τη στιγμή που έχοντας καταφέρει να βγάλει τους συμπαίκτες της από τα ρούχα τους, θα τους πει το αξέχαστο «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου», μασουλώντας μια καρύδα που θα της έχει μαγειρέψει ο Κοκκινάκης.

Λάμπρος Χούτος – Γιώργος Λιανός: Οι κρυφοπληγίτσες

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό κι από κει που δεν το περιμέναμε μάλιστα. Στην αρχή αδιάφοροι, στην πορεία άσσοι του «κοινωνικού σχολιασμού» οι δύο αυτοί παίκτες θα μπορούσαν να είναι κολλητοί φίλοι. Παρόλα αυτά, τους συμπαθούμε.

Γιώργος Χρανιώτης – Κλάρα Μυροφορίδου: Οι πονοκέφαλοι

Το «Δεν το παίζω τρελός αλλά είμαι» μοιάζει να γράφτηκε για τον Γιώργο Χρανιώτη. Ο πιο εναλλακτικός τύπος του Survivor όχι απλά πουλάει τρέλα, μα κάτι μας λέει πως κατά βάθος το ζει το concept! Προσπάθησε να πείσει τον έρημο τον Σπαλιάρα πως θα χορτάσει «τρώγοντας» ήλιο, με τον ίδιο τρόπο που η σέξι Κλάρα προσπαθούσε να πείσει τον Ευταξία πως… δεν έχει περιφέρεια.

Και μαντέψτε: Ούτε ο Mr. 4.000 χόρτασε με ήλιο, ούτε η Κλάρα υπήρξε Twiggy.

Γιάννης Σπαλιάρας: Ο ένας και μοναδικός

Εντάξει, πλάκα κάνουμε τώρα; Πού να βρεθεί άλλος Σπαλιάρας!

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα ψάχνατε τις γυναίκες με το τουφέκι…

Πηγή; menshouse.gr

Keywords
survivor, fame, δειτε, μυαλο, fame, survivor, ειρήνη παπαδοπούλου, bonus, twitter, alter, τσανγκ, ant1, black, list, playboy, σπαλιαρας, νοτης σφακιανακης, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, αλλαγη ωρας 2012, χρανιωτης, γιωργος αγγελοπουλος, στελιος χανταμπακης, λαουρα ναργες, ευρυδικη βαλαβανη, αποχωρηση survivor, νινο, ρουχα, τραγουδια, φημες, ωρα, ant1, αγωνια, ασπα, αξιζει, απλα, αστεια, γεγονοτα, γερμανικα, γινει, γινεται, γλωσσα, γοητεια, γρηγορης, γραμμα, δικη, διδυμο, εγινε, εδαφος, ευκαιρια, υπαρχει, ειρηνη, εκρηξη, ελισαβετ, εβδομαδα, εποχες, επρεπε, ιδια, ιδιο, υφος, θυμιζει, ιωαννα, λαουρα, λογια, λυτρα, λογο, ματια, ναζι, νικη, νοημα, παντα, ονομα, παιδι, παιδια, πλακα, σπιτι, στομα, τυπος, το αγορι, τρελα, φιλι, φοβασαι, φωνη, φορα, χουτος, κωνσταντινος, αγορι, black, ελληνικα, ευγένεια, φιλοι, κωστας, λιανος, list, μοιαζει, πετρελης, πληγες, τρελος, θανος πετρελης, θανος
Τυχαία Θέματα