Μπέτυ Μπαζιάνα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο αεροδρόμιο! [pics]

Ντυμένη στα λευκά και “ντυμένη” συνεχώς με ένα πλατύ χαμόγελο, η Μπέτυ Μπαζιάνα κατέβηκε από την ιστορική πτήση της Air China, στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Προσγειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 30.09.2017 μια ιστορική πτήση στο Ελευθέριος Βενιζέλος! Πρόκειται για την πρώτη απευθείας πτήση της Air China μεταξύ Αθήνας

και Πεκίνου. Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν μεταξύ των επιβατών και όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Το αεροσκάφος μετέφερε περισσότερους από 200 επιβάτες, ανάμεσά τους και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα. Η οποία εμφανίστηκε με λευκό σύνολο και φανερά ευδιάθετη!

Δείτε τις φωτογραφίες με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Σημειώνεται εδώ πως η σύζυγος του πρωθυπουργού, αναγορεύθηκε επίσης επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου (σ.σ. Beijing University of Post and Telecommunications – BUPT).

Εκδήλωση και επίσημη υποδοχή!

Αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών οι:

– Ο υπουργός υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.

– Ο πρέσβης της Κίνας Τζόου Σιαολί.

– Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

– Ο πρόεδρος του διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Δ. Δημητρίου, αλλά και εκπρόσωπος της Air China.

Η Air China από σήμερα θα συνδέει δύο φορές την εβδομάδα τις δύο πρωτεύουσες.

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη και το Σάββατο μετ’ επιστροφής και χωρίς ενδιάμεσες στάσεις. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Airbus 330-200, και το ταξίδι θα έχει διάρκεια 10,5 ώρες. Οι πτήσεις από το Πεκίνο θα αναχωρούν στις 2.30 και φθάνουν στην Αθήνα στις 8.15. Οι πτήσεις από την Αθήνα στις 14.15 και φθάνουν στο Πεκίνο στις 4.30 της επομένης.

πηγη:newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα