Survivor τελικός 2017: Έτσι θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor. Δείτε Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής των 100.000 ευρώ.

Έτσι θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor. Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής των 100.000 ευρώ.

Ένα ταξίδι πέντε μηνών φτάνει προς το τέλος του και οι πέντε παίκτες του Survivor θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης εξασφάλισε την προηγούμενη εβδομάδα μια θέση στον ημιτελικό. Δείτε τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα με τις ανατροπές, τους κανόνες, τις νέες ψηφοφορίες

και την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Την Κυριακή το βράδυ ένας παίκτης θα πάρει την δεύτερη ασυλία και θα βρεθεί, μαζί με τον Μάριο, απευθείας στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν προς αποχώρηση και ένας θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας. Επομένως, σε αυτό το σημείο θα παραμείνουν οι δύο με τις ασυλίες που θα έχουν περάσει στον ημιτελικό και άλλοι δύο.

Την Δευτέρα, μέσα από νέα ψηφοφορία, ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.

Την Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Την Τετάρτη, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα, όπου ο μεγάλος νικητής των 100 χιλιάδων ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέα ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

Αναμένουμε το νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα, όπου το πάθος για τη νίκη και τη διεκδίκηση μιας θέσης στον τελικό, θα κορυφωθεί.

Πηγη: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα