Survivor: Τα “έσπασαν” στον Bo οι πρώην “μαχητές” και “διάσημοι”! [pics]

Πρεμιέρα στο Club 22 με τον Αντύπα και τον Πάνο Κιάμο έκανε ο ράπερ Bo και ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν. Ο πρώην παίχτης του Survivor επέστρεψε σε γνώριμα μέρη μετά τον Άγιο Δομίνικο και ανέβηκε on stage τραγουδώντας τη νέα του επιτυχία “Μόνο εσύ” που λατρέψαμε μέσα στο καλοκαίρι.

Και

φυσικά στο πλευρό του ήταν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και οι νέοι του φίλοι από το Survivor. Έτσι πρώην “Μαχητές” και “Διάσημοι” διασκέδασαν στο αγαπημένο στέκι των διάσημων και γλέντησαν ως το πρωί με τον Bo. Ανάμεσά τους ήταν η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Σάρα Εσκενάζυ, Σόφη Πασχάλη, Κώστας Κοκκινάκης, Ευριδίκη Βαλάβανη, Κωνσταντίνος Βασσάλος

Ευριδίκη Βαλάβανη, Κωνσταντίνος Βασσάλος,Σόφη Πασχάλη

Δυο μήνες μετά το μεγάλο τελικό του Survivor, οι φιλίες που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι συνεχίζονται και το παρεάκι που φτιάχτηκε και εκτός αυτού παραμένει ενωμένο. Τα κορίτσια μάλιστα, δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ της πρεμιέρας να τραγουδούν, να χορεύουν και φυσικά να τραβούν selfies.

Η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου με τον διαχρονικό Αντύπα και τον επικοινωνιακό Πάνο Κιάμο να συναντούν τον αγαπημένο Bo me to ξεχωριστό performance του και να υπόσχονται μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό και τραγούδι…

Δες φωτογραφίες:

Βο, Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Σάρα Εσκενάζυ

Χριστίνα Σάλτη, Bo

Ευριδίκη Βαλαβάνη,Σόφη Πασχάλη, Σάρα Εσκενάζυ

πηγη:tlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα