Survivor: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το ατομικό έπαθλο;

«Από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό».

Η φράση αυτή του Σάκη Τανιμανίδη στο χθεσινό (19/06/2017) επεισόδιο έφερε και τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχουμε δει από την ημέρα που ξεκίνησε το δημοφιλές reality επιβίωσης.

Πλέον, ο κάθε παίκτης έχει πέντε ζωές. Κάθε φορά που θα χάνει, θα του αφαιρείται και μία, ενώ σε περίπτωση που τις χάσει όλες, τότε αυτομάτως τίθεται εκτός αγωνίσματος. Μεγάλος νικητής θα ανακηρύσσεται ο παίκτης που θα καταφέρει να κρατήσει έστω και

μία ζωή.

Στην πρώτη «πρόβα» των ατομικών αγωνισμάτων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέδειξε για μια ακόμη φορά την υπεροχή του και κατατρόπωσε κάθε αντίπαλο.

Παρ’ όλα αυτά, στο trailer του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε τους παίκτες να παραμένουν σταθεροί στη στήριξη των ομάδων τους.

«Το παιχνίδι είναι ατομικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο καθένας παύει να υποστηρίζει την ομάδα από την οποία προέρχεται», λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μπλε ξεκίνησα, μπλε θα τελειώσω. Μόνο Μαχητές, τίποτα άλλο», ξεκαθαρίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας σημειώνει, από την πλευρά του: «Μπορεί να είναι ατομικό, αλλά σίγουρα θα υποστηρίζουν οι Μαχητές τους Μαχητές».

Ποιος θα κερδίσει το δεύτερο ατομικό έπαθλο; Η απάντηση απόψε το βράδυ, στις 9:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δείτε το trailer:

Πηγη:newsbomb.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ποιος κερδίζει σήμερα το ατομικό έπαθλο
Τυχαία Θέματα