Survivor Spoiler: «Αυτός ο Παίκτης Κερδίζει την Ασυλία, βγάζει στον τάκο τον Μισθοφόρο και φεύγει ο…»!

Έναν αλλιώτικο στίβο μάχης είδαμε στο αποψινό Survivor αφού οι παίκτες διαγωνιστήκαν σε ένα διαφορετικό παιχνίδι ερωτήσεων.
Οι πέντε άντρες που έχουν μείνει στο ριάλιτι έπρεπε να μαντέψουν σωστά τις απαντήσεις που είχαν δώσει οι μητέρες τους στις ερωτήσεις του κουίζ.
Στην τελική φάση έφτασαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Έπειτα οι δυο παίκτες αγωνίστηκαν σε μια πίστα οπού με κλειστά μάτια έπρεπε να βάλουν μερικά ξύλινα νούμερα σε έναν πίνακα.
Ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών που θα φύγει από τον

Άγιο Δομίνικο με το αποψινό έπαθλο, που είναι ένα αυτοκίνητο είναι ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δήλωσε πως το αυτοκίνητο θα το χαρίσει στη μαμά της αφού χάρη σε εκείνη το κέρδισε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και την δημοσιογράφο, Ανθή Βούλγαρη: «Την ασυλία την κερδίζει ο Ντάνος και βγάζει στον τάκο τον μισθοφόρο. Παραμένει ο Σπαλιάρας και όταν αποχωρεί ο μισθοφόρος, πάει ο Αγγελόπουλος να τον αγκαλιάσει και ο Αναγνωστόπουλος δεν τον πλησιάζει και γίνεται μια κόντρα. Να σας πω ότι αυτό έχει βάση γιατί οι δύο παίκτες δεν τα πάνε καλά και σύμφωνα με δικές μας επιβεβαιωμένες πληροφορίες μεταξύ τους πίσω από τις κάμερες υπήρχε συχνά ένταση».

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα