8 κοινά λάθη εσωρούχων που κάνει κάθε γυναίκα.

Οι γυναίκες, αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις καθημερινά. Μεταξύ του ντυσίματος ανάλογα με τον καιρό, πρέπει να σιγουρευτούν πως διάφορα είδη ένδυσης ταιριάζουν μεταξύ τους, ακόμη και να διασφαλίσουν πως τα ρούχα τους δεν έχουν σημάδια από τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πιθανότατα να πάνε στραβά.

Αλλά όταν το θέμα είναι τα εσώρουχα, δεν πρέπει να αναρωτιέται κανείς για το επίπεδο της άνεσης.

Ο πρωταρχικός σκοπός των εσωρούχων είναι να σας κρατούν καθαρές και άνετες, και αν νιώθετε λιγότερο καλά, ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή.

Υπάρχουν κάποια κοινά λάθη εσωρούχων που όχι μόνο μπορούν να σας προκαλέσουν δυσφορία αλλά επίσης εγκυμονούν και πιθανότατους κινδύνους για την υγεία όπως διάφορες μολύνσεις και ουρολοιμώξεις.

Ήρθε η ώρα να δώσετε περισσότερη φροντίδα και προσοχή στα εσώρουχά σας, όπως κάνετε και με τα εξωτερικά σας ενδύματα. Το σώμα σας σίγουρα θα σας ευχαριστεί για αυτή την καταπληκτική αλλαγή.

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με κοινά λάθη που κάνουν όλες οι γυναίκες κατά καιρούς στο θέμα των εσωρούχων, και πως μπορούν να διορθωθούν.

Ποιος ξέρει; Αλλάζοντας τις συνήθειές σας ίσως βρείτε το κλειδί για την απόλυτη άνεση.

Λάθος #1: Φοράτε εσώρουχα στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το Medical Daily, το να κοιμάστε γυμνές μπορεί να είναι ωφέλιμο για την υγεία σας.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα βακτήρια ευδοκιμούν σε θερμό και υγρό περιβάλλον, οπότε το να φοράτε διάφορα ρούχα πριν πάτε στο κρεβάτι, μπορεί να τους δώσει ένα καλύτερο περιβάλλον για να αναπτυχθούν και να μπουν στο σώμα σας.

Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουρες πως μπορείτε να κοιμηθείτε εντελώς γυμνές, αφαιρέστε τα εσώρουχά σας πριν πάτε για ύπνο ώστε να μείνετε δροσερές και στεγνές.

Λάθος #2: Τοποθετείτε τα εσώρουχά σας στο πλυντήριο.

Το να τοποθετήσετε τα εσώρουχά σας στο πλυντήριο είναι προβληματικό γιατί είναι ευαίσθητα.

Το να κολλήσουν στο πλύσιμο ή ακόμη χειρότερα στο στεγνωτήριο, τα υποβάλει σε σκληρούς κύκλους περιστροφής και υψηλή θερμότητα η οποία μπορεί να τα τεντώσει, να τα καταστρέψει και τα ξεθωριάσει.

Όλοι σχεδόν έχουμε βάλει εσώρουχα στο πλυντήριο και τραβώντας τα ανακαλύψαμε με θλίψη πως τα δαντελωτά υφάσματα έχουν σκιστεί.

Πρέπει να πλύνετε στο χέρι τα εσώρουχα και τα κρεμάσετε για να στεγνώσουν ώστε να σιγουρευτείτε για το σχήμα και τη διάρκεια ζωής τους.

Λάθος #3: Δεν φοράτε βαμβακερά εσώρουχα.

Τα βαμβακερά εσώρουχα επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορήσει άνετα οπότε δεν ιδρώνετε με τη ζέστη.

Το να αγοράσετε βαμβακερά ρούχα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο οπότε καλύτερα να εφαρμόσετε ακριβώς το ίδιο και για τα εσώρουχά σας.

Η έλλειψη κυκλοφορίας μπορεί να οδηγήσει σε παγίδευση της υγρασίας, η οποία μπορεί να είναι ο καταλύτης για τις προαναφερόμενες λοιμώξεις.

Για να αποτρέψετε την ασφυξία σε διάφορα μέρη του σώματος, αγοράστε βαμβακερά εσώρουχα.

Λάθος #4: Φοράτε ένα νούμερο μικρότερο.

Συνήθως οι γυναίκες αγοράζουν ρούχα που έχουν ακριβώς τη σωστή εφαρμογή. Δεν είναι πολύ συχνό να αγοράζουν ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που χρειάζονται.

Αλλά φορώντας εσώρουχα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες λίγο πιο σφιχτά από όσο χρειάζεται, μπορεί να προκληθεί τσίμπημα, ενόχληση και σοβαρή έλλειψη κυκλοφορίας.

Επίσης, σύμφωνα με το White Rabbit Underwear, αυτή η έλλειψη κυκλοφορίας μπορεί να σας θέσει σε μεγάλο κίνδυνο για κολπική μόλυνση ή ουρολοίμωξη.

Λάθος #5: Αγοράζετε εσώρουχα χωρίς επίπεδες ραφές.

Η γραμμές στα εσώρουχα είναι ότι χειρότερο αλλά τα στρινγκ δεν αποτελούν μια ακριβώς άνετη λύση στο πρόβλημα.

Ωστόσο, η αγορά εσωρούχων με επίπεδες ραφές μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα των γραμμών που εμφανίζονται όταν φοράτε κολλητά ρούχα χωρίς να είναι άβολα και σφιχτά.

Τα συγκεκριμένα εσώρουχα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι επίπεδα στο δέρμα σας χωρίς να υπάρξει πιθανότητα να σας ενοχλήσουν και να δημιουργήσουν ορατή γραμμή κάτω από τα ρούχα σας.

Λάθος #6: Δεν αγοράζετε εσώρουχα αρκετά συχνά.

Είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε την αγορά εσωρούχων τόσο συχνά όσο αυτή των ρούχων, δεδομένου ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα τα δουν εκτός από εσάς.

Όμως, η παρατεταμένη χρήση των ευαίσθητων εσωρούχων θα τα κάνει να ξεχειλώσουν και να μην είναι μαλακά όπως ήταν όταν τα αγοράσατε.

Θυμηθείτε, τα εσώρουχα είναι η βάση για όλο το ντύσιμό σας, έτσι ώστε να νιώθετε χαριτωμένες και άνετες κάτω από τα ρούχα σας και να ακτινοβολείτε προς τα έξω.

Λάθος #7: Αφήνετε το βάρος ή το σχήμα του σώματός σας να σας κρατήσει πίσω.

Η τηλεόραση και τα περιοδικά θέλουν να σας πείσουν πως ορισμένες γυναίκες πρέπει να φορούν ορισμένα είδη εσωρούχων αλλά απλά αυτό δεν είναι η αλήθεια.

Μην φοβηθείτε να αγοράσετε δαντελωτά, μεταξωτά ή κοφτά εσώρουχα. Το σώμα σας είναι όμορφο και αξίζει κάτι φανταχτερό τώρα και πάντα.

Πειραματιστείτε με διάφορα εσώρουχα ώστε να σας δώσουν εσωτερική εμπιστοσύνη που θα βγαίνει ως ακτινοβολία προς τα έξω.

Λάθος #8: Δεν αλλάζετε εσώρουχο μετά την γυμναστική.

Όλοι ξέρουμε πως η γυμναστική δημιουργεί ένα σημαντικό ποσοστό ιδρώτα.

Αυτό σε συνδυασμό με την ζέστη του σώματος, δημιουργεί ένα γόνιμο έδαφος για βακτήρια.

Σιγουρευτείτε πως κάνετε ντους και αλλάζετε εσώρουχα αμέσως μετά την προπόνηση ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενόχληση ή λοίμωξη.

Οπότε την επόμενη φορά που δεν θα νιώθετε τόσο φρέσκια ή άνετη κάτω από τα ρούχα σας, σκεφτείτε αυτά τα κοινά και εντελώς επιλύσιμα προβλήματα για να σας βοηθήσουν να σιγουρευτείτε πως αισθάνεστε καλά μέσα και έξω.

πηγη:tilestwra.com

Keywords