10 celebrities με ατέλειες ή δυσπλασίες που ΠΟΤΕ δεν είχες παρατηρήσει

Megan Fox και το creepy δακτυλάκι της έχουν γενέθλια σήμερα!

Το ξέρω ότι θαυμάζεις τον Ashton Kutcher και θα ήθελες ίσως να πιείτε μια μπύρα μαζί, το ξέρω επίσης ότι φέτος τον Αύγουστο θα ήθελες να γνωρίσεις την Megan Fox και να τα πείτε για την μητρότητα, τη συμμετοχή

της στο New Girl και ίσως τελικά να θέλεις να τη ρωτήσεις ποιος επιτέλους βλέπει αυτές τις sitcoms. Πώς θα ένιωθες όμως, αν μάθαινες οι παραπάνω celebrities μαζί με πολλούς περισσότερους ανήκουν στο ίδιο club πασίγνωστων ανθρώπων με ελαφρώς περίεργες ατέλειες ή δυσπλασίες που μπορείς να φανταστείς; Ας γνωρίσουμε (λίγο) καλύτερα αυτούς τους celebrities με ατέλειες.

Ashton Kutcher

Τι έχουμε εδω: Συνδακτυλία στο αριστερό πόδι. Πρόκειται για μια πάθηση όπου μερικά (ή όλα) από τα δάκτυλα των χεριών ή ποδιών είναι ενωμένα σε σημεία, ή εντελώς ενωμένα. O ίδιος μια χαρά περνάει με αυτή τη φάση. Μέχρι που έχει δείξει το ποδαράκι του σε live τηλεοπτική μετάδοση.

Kate Hudson

Τι έχουμε εδώ: Πολυδακτυλία στο δεξί πόδι. Είναι ένα σύμπτωμα που συναντάται σε ανθρώπους και ζώα και περιγράφει ένα ον με 1 ή περισσότερα έξτρα δάκτυλα σε χέρια ή πόδια. Η Kate έχει (μόλις) 1 επιπλέον. Το ίδιο σύμπτωμα έχει και η Halle Berry.

Karolina Kurkova

Τι έχουμε εδώ: Έλλειψη αφαλού. Όποιος διαβάζουμε εδώ, όταν το μοντέλο ήταν ακόμα μωρό και έπασχε από ομφαλοκήλη, υποβλήθηκε σε μια εγχείριση που σχεδόν εξαφάνισε τον αφαλό της.

Matthew Perry

Tι έχουμε εδώ: Πολλά χρόνια πριν γίνει ο Chandler στα «Φιλαράκια» και συνεχίσει να αναπαράγει το χαρακτήρα του Chandler σε κάθε άλλη σειρά, ο Matthew Perry όταν ακόμα πήγαινε νηπιαγωγείο, είχε κλείσει το δεξί χέρι του στη πόρτα, με αποτέλεσμα να χάσει τη κορυφή από το μεσαίο του δάκτυλο. ΆΟΥΤΣ

Vince Vaughn

Tι έχουμε εδώ: O Vince Vaugn έχασε ένα κομμάτι από τον αντίχειρα του όταν σε ηλικία 17 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο ίδιος σήμερα αποκαλεί τον αντίχειρα του «το πεοδακτυλάκι μου» (αχούτομωρε…).

Megan Fox

Tι έχουμε εδώ: Βραχυδακτυλία. Πρόκειται για μια γενετική διαταραχή όπου τα δάκτυλα των χεριών ή ποδιών του ανθρώπου είναι μικρότερα σε έκταση από το κανονικό. Η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας δείχνει τα χοντροκρήπι δακτυλάκια της. Μαζί σου Megan!

Joaquin Phoenix

Τι έχουμε εδώ: Μια ουλή στα χείλη, η οποία για πολλά χρόνια φημολογούνταν πως ήταν το αποτέλεσμα μιας εγχείρησης που είχε κάνει για να επιδιορθώσει τη λαγοχειλία με την οποία είχε γεννηθεί. Ο ίδιος έχει διαψεύσει τις φήμες, δηλώνοντας πως πριν γεννηθεί, η μητέρα του είχε νιώσει έντονους πόνους, που αργότερα προκάλεσαν τη γέννηση του με αυτό το σημάδι.

Denzel Washington

Tι έχουμε εδώ: Κλινοδακτυλία. Πρόκειται για μια δυσπλασία όπου το πέμπτο δάκτυλο του χεριού παρουσιάζει μόνιμη κλίση προς τον παράμεσο.

Jennifer Garner

Tι έχουμε εδώ: Μια πάθηση όπου το μικρό δάκτυλο του ποδιού καλύπτει τον παράμεσο, η οποία αποτελεί μια παραλλαγή της κλινοδακτυλίας που αναφέραμε παραπάνω.

Christian Bale

Τι έχουμε εδώ: Ok δεν είναι τόσο περίεργο, αλλά αν το δεις δεν μπορείς να το ξε-δεις. Κρεατολιά δίπλα στο μάτι του Christian, που επιμένει να τη διατηρεί ακόμα και στις ταινίες του και να μην την «εξαφανίζει» με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Νick Jonas

Tι έχουμε εδώ: Τρία μπροστινά δόντια! Πρόκειται για μια διαταραχή που λέγεται υπερδοντία και περιγράφει τη παρουσία έξτρα δοντιών σε μια οδοντοστοιχία.

Τom Cruise

Τι έχουμε εδώ: Ολοπροσκεγκεφαλία, δηλαδή μια βλάβη του κεντρικού νευρικού συστήματος που προκαλεί την ανάπτυξη μιας εγκεφαλικής δομής με ένα, μοναδικό λοβό και μια σειρά από διαταραχές στο κρανίο και το πρόσωπο του ανθρώπου. Εικάζεται πως αυτή είναι η αιτία που και ο Tom Cruise έχει υπερδοντία, με 3 μπροστινά δόντια.

H περίπτωση «3η Ρώγα»

Τι έχουμε εδώ: Harry Styles, Mark Wallberg, Tilda Swinton, Lilly Allen, είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που έχουν αποκαλύψει ότι διαθέτουν όχι 2 αλλά ΤΡΕΙΣ ρώγες. Έχουμε και εμείς φίλους με 3rd nipple, τους αγαπάμε κι ας είναι ασυνήθιστοι.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα