"Ζήσε το Ταξίδι": Παράσταση συναισθηματικής διαλεκτικής στο Θέατρο Σοφούλη

Μια θεατρική παράσταση με αφορμή τα ταξίδια που δεν πραγματοποιήσαμε, που δεν έπρεπε να κάνουμε, που φοβηθήκαμε ή που απολαύσαμε.

H σκηνή μεταμορφώνεται σε έναν σταθμό, έτοιμο για τα νέα ταξίδια της ζωής μας, με πολλές βαλίτσες, που αν δεν προσέξουμε το περιεχόμενό τους μας «βαραίνουν» στην διαδρομή.

Η ομάδα Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης, εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στη σκηνή και παρουσιάζει ένα

σπονδυλωτό έργο με άξονα το βαθύτερο νόημα των ταξιδιών. Αφετηρία στάθηκαν οι ασκήσεις και οι τεχνικές που δούλεψαν στις συναντήσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αυτή η παράσταση είναι το αποτέλεσμα μιας έσω – διαδρομής, αλλά και διαχείρισης κι έκφρασης συναισθημάτων.

Οι διοργανωτές αναφέρουν: "Για δύο ώρες οι θεατές θα ταξιδέψουν μαζί μας, θα γελάσουν , θα σκεφτούν , θα συγκινηθούν και θα φύγουν έχοντας στις «αποσκευές» τους υλικό πολύτιμο για τα δικά τους μελλοντικά ταξίδια.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν να κάνουμε τα όνειρά μας δημιουργικά. Στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ξεκινάει ο νέος κύκλος των μηνιαίων συναντήσεων στο Μέγαρο Μουσικής, ώρες 11.00 – 15.00 (τηλ. επικοινωνίας 6946 105520). Περιμένουμε τους νέους φίλους που θα ήθελαν να γίνουν «συνταξιδιώτες» μας κι επιθυμούν να αποκτήσουν το τιμόνι στα συναισθήματά τους. Έτσι θα γίνουν καλύτεροι «καπετάνιοι» στη ζωή και στις σχέσεις τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλα τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν μ’ ένα βήμα μπροστά….στο φως".

Info:

Θεατρική παράσταση «Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης» του Στέλιου Καλαθά

Θέατρο ΣΟΦΟΥΛΗ, Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά,

«Ζήσε … το ταξίδι»

9,10 & 11 Νοεμβρίου

Τηλέφωνο κρατήσεων 6946 105520

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα