Υιοθέτησε το κακοποιημένο σκυλάκι της Ξάνθης ο Γ. Μαυρίδης

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίς μαζί με την αγαπημένη του σκυλίτσα Μόλυ υιοθέτησαν τη μικρή Παλόμα, το μόλις δύο μηνών σκυλάκι που κακοποιήθηκε βάναυσα πριν από λίγες μέρες στην Ξάνθη.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής όπως είχε αποκαλύψει το XanthiNea.gr, είχε βρεθεί κοντά στο άτυχο ζώο, το είχε επισκεφθεί στην Ξάνθη και είχε εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά είχε από την

αρχή ζητήσει να υιοθετήσει το σκυλί και να το πάρει σπίτι του αμέσως μόλις γίνει καλά.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρεται σε όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται τόσες ημέρες για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του ζώου, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου adespotoulia Xanthis για τα αντανακλαστικά τους.

H μικρή σκυλίτσα είχε βρεθεί με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Οι δράστες του φρικτού αυτού εγκλήματος έχουν επικηρυχθεί ενώ έχει γίνει και σχετική καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με το XanthiNea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα