Βασίλης Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει, δεν θέλει και δεν μπορεί

Για εχθρική στάση απέναντι σε κάθε είδους επένδυση κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ελληνικό, επενδύσεις από το Κατάρ, Unilever, Σκουριές, Αφάντου, Κασσιόπη. Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει, δεν ξέρει και δεν μπορεί. Είναι σε αδυναμία να προχωρήσει την εμβληματική επένδυση στο Ελληνικό, εμποδίζοντας τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, την

προσέλκυση περαιτέρω επενδύσεων, την αύξηση του ΑΕΠ της χώρας, τη βελτίωση της ζωής των Ελλήνων» ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε:

«Και καλά, ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να αποπέμψει τον κ. Κουρουμπλή. Δεν μπορεί να αποπέμψει ούτε τον κ. Καμμένο?δεν έχει τη δύναμη να αποπέμψει ούτε τη γγ του υπουργείου Πολιτισμού και επικεφαλής του ΚΑΣ;».

Ο κ. Κικίλιας είπε παράλληλα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά την αποπομπή της «αν έστω και στοιχειωδώς ο κ. Τσίπρας εννοεί αυτά που λέει για το Ελληνικό».

Μιλώντας για την οικονομία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε, ότι χθες άλλος ένας υπουργός απέδειξε πως η κυβέρνηση είναι εκτός πραγματικότητας. Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου ότι βλέπει περισσότερες επενδύσεις από όσες αντέχουμε, την ώρα που -όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ- μεγάλες επιχειρήσεις με ιστορία στην Ελλάδα κλείνουν τα εργοστάσιά τους και αποχωρούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα