Β. Κικίλιας: Γιατί ο κ. Καμμένος μίλησε 12 φορές με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη;

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης για όλα τα ανοιχτά θέματα των τελευταίων ημερών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι η ΝΔ επιμένει στο θέμα των "παρεμβάσεων" του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμμένου, στην υπόθεση του NOOR 1 και καταθέτει επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

"Η ΝΔ έχει σαν αρχή την απρόσκοπτη λειτουργία της δικαιοσύνης. Κανένας

δεν μπορεί να παρέμβει στο έργο της", είπε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε: "Ο κ. Καμμένος στην προχθεσινή συζήτηση στην Βουλή δεν απάντησε σε κανένα από τα κρίσιμα ερωτήματα. Η ΝΔ καταθέτει επίκαιρη επερώτηση: Γιατί ο κ. Καμμένος μίλησε 12 φορές με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη; Πώς εξηγείται η διάρκεια των 21 λεπτών συνομιλία όταν μάλιστα ο κ. Καμμένος είπε ότι απλώς τον προέτρεψε να καταθέσει όσα στοιχεία διαθέτει; Στο πλαίσιο ποιας αρμοδιότητας του κ. Καμμένου έλαβε χώρα η συνομιλία; Πώς γνώριζε ο Γιαννουσάκης ότι θα δεχόταν επίσκεψη εισαγγελικού λειτουργού στην φυλακή; Υπήρξε επικοινωνία του Γιαννουσάκη με τον Χριστοφορίδη που άσκησε πίεση σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιαννουσάκης; Γιατί δεν έχει διαταχθεί έρευνα για τον αξιωματικό του λιμενικού; Θα καταθέσει την λίστα των τηλεφωνικών του επαφών του κ. Καμμένου;".

Τέλος ανακοίνωσε ότι αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα