Τζιτζικώστας ο πλέον δημοφιλής πολιτικός στην Κεντρική Μακεδονία

Πρώτος σε δημοφιλία μεταξύ όλων των πολιτικών προσώπων στην Κεντρική Μακεδονία είναι ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως προκύπτει από το Πολιτικό Βαρόμετρο «Εγνατία Point of View». Μάλιστα, το ποσοστό των πολιτών που έχουν θετική γνώμη για τον περιφερειάρχη είναι κατά 23% μεγαλύτερο από τον δεύτερο σε δημοφιλία πολιτικό.

Οι θετικές γνώμες των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας για τον κ. Τζιτζικώστα μετρήθηκαν στο 57,2%, ποσοστό που είναι στο επίπεδο και της προηγούμενης μέτρησης και αποδεικνύει πως ο περιφερειάρχης δεν υφίσταται

καμιά φθορά. Το Πολιτικό Βαρόμετρο είναι άλλωστε εξαμηνιαίο.

Σύμφωνα με την ποιοτική ανάλυση των δεδομένων της έρευνας, ο κ. Τζιτζικώστας προκύπτει ότι έχει σημαντική διείσδυση και σε πολιτικούς χώρους πέραν της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, η επιρροή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι μεγαλύτερη των πολιτικών φορέων της κεντροδεξιάς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι θετικές γνώμες για τον κ. Τζιτζικώστα είναι στο 57,2% και ο αμέσως επόμενος είναι ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, με 34,9% και ακολουθεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με 33,9%, η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή με 33,2% και η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη με 31,2%.

Keywords
Τυχαία Θέματα