Τζέιμς κατά Τραμπ: Ο κόσμος που τον ψήφισε, έκανε λάθος

Αφού παραδέχθηκε πως οδεύοντας προς την 15η σεζόν της καριέρας του θέλει να δει τον Dwyane Wade ξανά στο πλευρό του, αφού σχολίασε την επιθυμία του Kyrie Irving να αποχωρήσει από το Cleveland κι αφού εξήγησε ότι στόχος του είναι να κλείσει με τη φανέλα των Cavaliers την καριέρα του στο ΝΒΑ, ο LeBron James έκανε αυτό που όλοι περίμεναν. Αφιέρωσε

αρκετό από τον χρόνο του στο ζήτημα των τελευταίων ημερών, την "βεντέτα" που έχει ανοίξει ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τους αθλητές του ΝΒΑ και του NFL.

"Χαιρετίζω τους παίκτες του NFL, τους ιδιοκτήτες των ομάδων, αλλά και τους φιλάθλους. Υπήρχε αλληλεγγύη, δεν είδα διαχωρισμό" σχολίασε και συνέχισε ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ένταση του λόγου του: "Αυτή τη χώρα την "τρέχουν" οι πολίτες της, όχι ένας άνθρωπος. Και σίγουρα όχι αυτός ο τύπος! Δεν καταλαβαίνει τη δύναμη που έχει. Γι' αυτό κι εμείς έχουμε ήδη αποφασίσει, έχουμε ήδη συζητήσει μεταξύ μας. Ο κόσμος που τον ψήφισε, έκανε λάθος. Εντάξει, όμως, όλοι έχουμε κάνει λάθος. Έκανα κι εγώ λάθος όταν έδωσα στην κόρη μου περισσότερες καραμέλες απ' όσες έπρεπε. Ο κόσμος δεν ήξερε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που πήγε και ψήφισε. Για εμένα, η φωνή μου είναι σημαντικότερη από τα γόνατά μου".

Για τον Kyrie Irving: "Ημουν έτοιμος να του δώσω τα κλειδιά της ομάδας. Προσπάθησα να τον βοηθήσω να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος, όμως όχι, τώρα δεν μπορώ να του δώσω συμβουλές. Είσαι ή μαζί μας ή εναντίον μας. Περάσαμε τρεις καλές χρονιές παρέα, κάναμε μια μικρή συζήτηση όταν έμαθα πως ζήτησε να φύγει, αλλά από τη μέρα της ανταλλαγής κι έπειτα δεν έχουμε επικοινωνήσει".

To σίγουρο είναι πως αισθάνεται δυνατός: "Πέρασα μία από τις καλύτερες offseasons της ζωής μου. Διψάω για μπάσκετ, παρακολούθησα τα παιδιά μου, πέρασα και αρκετό χρόνο με τον Dwyane Wade. Θέλω να τον δω στην ομάδα, θέλω να γίνουμε ξανά συμπαίκτες και συζητήσαμε γι' αυτό το ενδεχόμενο στη διάρκεια του καλοκαιριού".

Τέλος, για την επερχόμενη free agency, ο "Βασιλιάς" είπε: "Δεν πρόκειται να σπαταλήσω ενέργεια για κάτι που είναι τόσο μακριά. Θα ασχοληθώ με αυτό το ζήτημα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Το σίγουρο είναι πως η επιθυμία μου να κλείσω την καριέρα μου στο Cleveland δεν έχει αλλάξει. Πάντως το γεγονός ότι θέλετε να μιλήσουμε για τη free agency, μου δείχνει σε τι επίπεδο συνεχίζω να βρίσκομαι".

Πηγή: nba.sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα