Τσίπρας κατά ΝΔ: Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις τροπολογίες που κατέθεσε την τελευταία στιγμή ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, κατά τη συζήτηση του διυπουργικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας

ασκεί δριμύτατη κριτική τόσο για την κατάθεση των τροπολογιών στο "παρά πέντε" όσο και για το περιεχόμενό τους, κάνοντας λόγο για "μνημονιακές τροπολογίες μετά τα μνημόνια".

"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ", αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας συνοδέυει με μια φωτογραφία με τα άδεια έδρανα από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Υπενθυμίζεται πως η κατάθεση των τροπολογιών από τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, είχε ως συνέπεια την αποχώρηση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης από τη συζήτηση.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους.

Και νομοθετούν καθ' υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια.

Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ".

Keywords
Τυχαία Θέματα