Τραγωδία στη Μαγνησία: 45χρονος έσφαξε 38χρονο μπροστά στο παιδί του!

Άγριο φονικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Νέα Αγχίαλο Μαγησίας, όταν ένας 45χρονος Αλβανός κατέσφαξε τον 38χρονο σύζυγο της ξαδέλφης του μπροστά στα μάτια του ανήλικου ανιψιού του.

Μάλιστα, ο δράστης κυκλοφορούσε μετά το φονικό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Το έγκλημα συνέβη στη μονοκατοικία του 45χρονου, τον οποίο επισκέφθηκαν η ξαδέλφη του μαζί με τον 38χρονο άντρα της και το παιδί τους. Το κλίμα ήταν αρχικά ευχάριστο, αφού όλοι έφαγαν μαζί και στη συνέχεια

οι δυο άνδρες συνέχισαν πίνοντας και κάνοντας καλή παρέα.

Στη συνέχεια, για άγνωστο λόγο ο 45χρονος που είχε πιει αρκετά και είχε χάσει τον έλεγχο τσακώθηκε με τον 38χρονο, τράβηξε μαχαίρι και τον κάρφωσε τρεις φορές στο στήθος του μπροστά στα μάτια του παιδιού!

Ο 38χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος και οι ομοεθνείς του έσπευσαν να τον μεταφέρουν με αγροτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο του Βόλου, χωρίς να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Στην διαδρομή σταμάτησαν ένα ασθενοφόρο, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews.gr, μετά τη σφαγή ο 45χρονος κυκλοφορούσε ατάραχος στην αγορά, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Στο παρελθόν είχε ξαναβγάλει μαχαίρι πάνω σε καβγά και είχε απειλήσει έναν άλλο ομοεθνή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα