Τόνια Σωτηροπούλου: Το έντονο "φλερτ" με την κατάθλιψη και η ατάκα για τον Μαραβέγια (VIDEO)

Η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε στις μαγειρικές της ικανότητες και αποκάλυψε ότι δεν τρώει κρέας ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια με τον οποίο άναψαν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

«Γλυκά δεν φτιάχνω αλλά μαγειρεύω πολύ. Φτιάχνω γεμιστά αλλά επειδή δεν τρώω κρέας κάνω με σόγια, γενικά κάνω διάφορες παραλλαγές». Όταν δε δει γαλοπούλα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι λέει: «Πάρτε το πτώμα από το τραπέζι μου».

Αναφέρθηκε και στην

περίοδο που βίωνε κατάθλιψη και εξήγησε πώς το ξεπέρασε: «Υπήρξαν πολλές στιγμές στη ζωή μου που είχα κατάθλιψη και ήμουν πολύ θλιμμένη χωρίς να συμβαίνει κάτι κομβικό αλλά συνειδητοποίησα μετά από δουλειά και ψυχοθεραπεία ότι τελικά εμείς αποφασίζουμε πώς θα είμαστε και πώς θα αισθανόμαστε».

Όταν οι ερωτήσεις πήγαν στον Κωστή Μαραβέγια έδειξε μια μικρή ενόχληση. «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Είμαστε σε πολύ παρόμοιους χώρους με τον Κωστή οπότε λόγω της προβολής που έχουμε ιδίως όταν κάτι γίνεται για καλό σκοπό είναι χαρά μου να συμμετάσχω. Συμπέσαμε σήμερα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Όσο για το πώς νιώθει που στηρίζει ο ένας τον άλλον είπε: «Οι άνθρωποι όταν αγαπιούνται στηρίζουν ο ένας τον άλλον, έτσι πρέπει να είναι».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα