Το απόλυτο street festival επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

Το μεγαλύτερο festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 9η συνεχόμενη χρονιά!

To Street Mode, το αγαπημένο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, παραμένει το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, προσελκύοντας περίπου

30.000 επισκέπτες κάθε χρόνο!

Από σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, μπες σε κατάσταση “street” και ζήσε 3 ημέρες γεμάτες με μουσικές συναυλίες, dj sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance και action sports (parkour – freerunning, bmx κτλ). To φεστιβάλ ολοκληρώνεται με εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, και πολλά ακόμα παράλληλα events.

Παρουσιάζει ο Γιώργος Μαυρίδης.

O χώρος της εκδήλωσης

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού αλλά και του μεγέθους της φετινής παραγωγής,η διοργάνωση μεταφέρθηκε στον διπλάσιο, ασφαλέστερο και άρτια οργανωμένο πολυχώρο του FIX – OPEN AIR (26ης Οκτωβρίου 15, στάση ΦΙΞ), λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον προηγούμενο χώρο, την προβλήτα Α του Λιμανιού!

Πλέον οι διοργανωτές θα έχουν στη διάθεσή τους 5 stages (3 ανοιχτά και 2 κλειστά) συνολικής χωρητικότητας άνω των 10.000 ατόμων και χώρο 3.000 τ.μ. για όλες τις παράλληλες δράσεις, που θα εξυπηρετήσουν με μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη ακουστική και περισσότερη ασφάλεια τις ανάγκες του φετινού μας προγράμματος.

Επίσης, δωρεάν λεωφορεία θα βρίσκονται σε συνεχή ροή, πηγαίνοντας FIX – Λαδάδικα, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

9ο Street Mode Festival

1 – 2 – 3 Σεπτεμβρίου 2017, FIX – OPEN AIR (26ης Οκτωβρίου 15, στάση ΦΙΞ).

Περισσότερα για τη διοργάνωση ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα