Το Mediterranean Cosmos πάλι κοντά μας!

Εδώ και δέκα ημέρες το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας υποδέχεται καθημερινά μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Το Mediterranean Cosmos επέστρεψε και είναι έτοιμο να εκπληρώσει κάθε καταναλωτική σου επιθυμία.

Ο νέος κορωνοϊός κράτησε κλειστά όλα τα εμπορικά κέντρα της χώρας για περίπου δύο μήνες. Στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού η Κυβέρνηση επέτρεψε την επαναλειτουργία τους στις

18 Μαΐου.

Η διεύθυνση του Mediterranean Cosmos απέδειξε ότι από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας ήταν έτοιμη για να παρέχει στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου ένα ασφαλές περιβάλλον για τα ψώνια ή τη βόλτα τους.

Όλα τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν και λειτουργούν κανονικά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τα καταστήματα εστίασης του εμπορικού κέντρου.

Αν αναρωτιέστε πόσο ασφαλείς θα είστε επισκεπτόμενοι ένα εμπορικό κέντρο στην εποχή του κορωνοϊού αρκεί να διαβάσετε τα 10 έκτακτα μέτρα που εφαρμόζονται στο Mediterranean Cosmos:

1. Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού
2. Θερμικές κάμερες σε όλες τις εισόδους
3. Συσκευές απολύμανσης χεριών
4. Συσκευές προμήθειας γαντιών μιας χρήσης
5. Ηχητικές αναγγελίες υπενθύμισης μέτρων ασφαλείας
6. Κλιματισμός 100% νωπού αέρα χωρίς ανακυκλοφορία
7. Συνεχής απολύμανση κοινόχρηστων χώρων
8. Απολύμανση WC κάθε 15 λεπτά
9. Διαρκής έλεγχος τήρησης αποστάσεων
10. Πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού

Χωρίς δεύτερη σκέψη το Mediterranean Cosmos αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια βόλτα, για τις αγορές σας, για φαγητό ή διασκέδαση.

Info:
Mediterranean Cosmos
11o χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
2310 489571

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mediterranean Cosmos,