Τίνα Μεσσαροπούλου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Τίνα Μεσσαροπούλου.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το bullying στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με ένα μη αναμενόμενο σχόλιο τον κατηγόρησε για λογοκρισία και παρεμβάσεις την περίοδο που και οι δύο εργάζονταν στο Mega.

Ο γνωστός σεναριογράφος και

ηθοποιός απάντησε στη συνέχεια με κείμενό του στο Instagram, αναφέροντας και το όνομα της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία δίχως να κατονομάσει το πρόσωπο, μίλησε την περασμένη Κυριακή για κάποιον πολύ γνωστό που είχε ζητήσει από το κανάλι να την απολύσουν.

Σήμεραη Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε τη δική της απάντηση, μέσα από την εκπομπή Happy Day: «Δεν κατονόμασα ποτέ τον κ. Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ δεν θα το κάνω! Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης.

Επειδή έγινε λόγος για ομοφοβικό σχόλιο, εγώ θα σας πω ποιο είναι το «ομοφοβικό» μου σχόλιο και το αφήνω στην κρίση του καθενός από εκεί και πέρα. Είχε γίνει ένα μεγάλο θέμα τότε από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία εξέφρασε μια άποψη και είπα «Ελπίζω με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των gay, να υπερασπίζεσαι και τα δικαιώματα των straight ανθρώπων». Αυτό ήταν το «ομοφοβικό» μου σχόλιο. Το αν είμαι ομοφοβική ή όχι αυτό φαίνεται από τους φίλους μου, από τις παρέες μου, από την πορεία μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα