Την Κυριακή η φωταγώγηση και η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Λαγκαδά

Την ερχόμενη Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, ξεκινούν επισήμως οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Λαγκαδά, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 16:30 με μια υπαίθρια παιδική γιορτή από την καλλιτεχνική ομάδα “KIRKO”. Ξυλοπόδαροι, Ζογκλέρ, face painting και ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης θα υποδεχτούν τα παιδιά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στις 19:00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας

του δήμου Λαγκαδά «Ορφέας».

Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά οι «Fortissimo - Electric String Quartet».

Εορταστικές εκδηλώσεις και αναβίωση παραδοσιακών εθίμων θα πραγματοποιηθούν και στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας.

«Για άλλη μια χρονιά γιορτάζουμε μαζί με τους συνδημότες μας τον ερχομό των Χριστουγέννων. Προσαρμοσμένοι στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, έχουμε περιορίσει κατά πολύ τις δαπάνες των εκδηλώσεων στον Δήμο μας, όχι όμως τη χαρά και το χαμόγελο που μπορούμε να προσφέρουμε στους πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής, στα μικρά παιδιά. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία σε κάθε οικογένεια», ανέφερε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα