Θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη η Σοφία Παυλίδου

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Χυτήριο, στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει», με αποτέλεσμα η ηθοποιός να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Δείτε όσα δήλωσε η ηθοποιός για το περιστατικό στο parapolitika.gr:

«Την Πέμπτη το βράδυ με το που ολοκληρώθηκε

η παράσταση ο Μάνος με ρώτησε γιατί δεν είπα μια λέξη και του είπα ότι δεν το είπα γιατί εκείνη την ώρα δεν μου βγήκε και αμέσως μου απάντησε ότι το έκανα επίτηδες γιατί και ο ίδιος δεν είχε πει μια ατάκα σε μένα. Και φυσικά του απάντησα πως δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο και πως είναι δυνατόν να το σκεφτεί αυτό και αμέσως ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίζει χυδαία, απειλώντας με μάλιστα λέγοντας «μην τυχόν και ξαναγίνει αυτό και μου κόψεις εμένα την ατάκα».

Ανέβηκα στο καμαρίνι μου και αμέσως με ακολούθησε, κλότσησε την πόρτα μπήκε μέσα με άρπαξε από το λαιμό και με πέταξε στον τοίχο με αποτέλεσμα να πέσω πάνω σε έναν νεροχύτη που ήταν εκεί. Έχω χτυπήσει το πόδι μου και την σπονδυλική μου στήλη.Τον Μάνο τον απομάκρυνε ο Σωτήρης ο Καλυβάτσης που προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει, ενώ παρούσα ήταν και η Κόνι Μεταξά που φώναζε να με αφήσει αλλά την αγνοούσε. Εγώ πήγα κατευθείαν στο Ασκληπιείο Βούλας με εξέτασαν, διέγνωσαν τον τραυματισμό μου και πήρα αναρρωτική άδεια για 3 μέρες, η οποία εκπνέει σήμερα. Ο Μάνος δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου μαζί μου και δεν έχει ζητήσει καθόλου συγγνώμη. Έχω φυσικά καταθέσει μήνυση και το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

Δείτε τη φωτογραφία του tlife.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα