Θεσσαλονίκη: Τα καλύτερα beach bar για μια βουτιά στα κοντά!

Τα τελευταία χρόνια, λόγω και της οικονομικής κρίσης, οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει και προτιμούν παραθαλάσσια μέρη εντός νομού, για να κάνουν μια βουτιά και να δροσιστούν τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

O Νομός Θεσσαλονίκης διαθέτει όμορφες παραλίες που σφύζουν από ζωή και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν κοντά στην πόλη.

Από την Περαία και την Επανομή μέχρι την Ασπροβάλτα και το Σταυρό μπορείτε να βρείτε beach bar

που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Το Thestival.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα beach bars κοντά στη Θεσσαλονίκη και σας τα παρουσιάζει:

Melissa

Στον Ποταμό της Επανομής το Melissa Seaside Bar, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τη βαβούρα της πόλης.

Βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη παραλία, διαθέτει άνετες ξαπλώστες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το κοκτέιλ σας ενώ διοργανώνει και live event που κρατούν τη διασκέδαση στα ύψη.

Παράλληλα μπορείτε να δοκιμάσετε και τα γευστικά πιάτα από το μενού του εστιατορίου.

Πληροφορίες

Περιοχή: Επανομή

Τηλέφωνο: 2392 036750

FB: Melissa Seaside Bar

Theros

Πλάι στη θάλασσα στην παραλία της Περαίας το Theros σας περιμένει για να απολαύσετε χαλαρές στιγμές μαζί με την παρέα σας.

Όμορφη ατμόσφαιρα, καλή εξυπηρέτηση και απολαυστικά κοκτέιλ θα σας αποζημιώσουν.

Πληροφορίες

Περιοχή: Περαία

Τηλέφωνο: 2392020510

FB: Theros Peraia

Carousel

Αν θέλετε να αποδράσετε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της πόλης, το Carousel στον Ποταμό της Επανομής, αποτελεί μία ιδανική επιλογή.

Πολύ καλή επιλογή τόσο για χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα αλλά και για ξεφάντωμα μέχρι όσο πάει καθώς τα live events του είναι συχνά.

Πληροφορίες

Περιοχή: Επανομή

Τηλέφωνο: 6974104235

FB: Carousel Beach

Mamabloom

Είναι ανοιχτό χειμώνα καλοκαίρι ωστόσο τους θερινούς μνήμες είναι…αλλιώς. Cozy περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, άνετες ξαπλώστρες και πουφ που θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης πίνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ σας.

Όσο βραδιάζει, οι ξαπλώστρες αντικαθίστανται από αναπαυτικά καθιστικά, η παραλία φωτίζεται με ζεστούς τόνους & οι resident djs, μας κρατούν συντροφιά επιλέγοντας τις πιο ατμοσφαιρικές μουσικές.

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τα γευστικά πιάτα του καταστήματος.

Πληροφορίες

Περιοχή: Νέοι Επιβάτες

Τηλέφωνο: 2392 022003

FB: mamabloom

Wet Red Rose

Μία ακόμα πολύ καλή επιλογή, επίσης στην παραλία των Νέων Επιβατών.

Στο Wet Red Rose θα βρείτε ένα όμορφο περιβάλλον, άνετες ξαπλώστρες και δροσιστικά κοκτέιλ.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ιδανικό για όλες τις ηλικίες που θα θελήσουν να κάνουν μια δροσιστική βουτιά.

Πληροφορίες

Περιοχή: Νέοι Επιβάτες

Τηλέφωνο:2392 028401

FB: Wet Red Rose

Riviera

Μόλις 30 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε το Riviera ένα πανέμορφο beach bar που συνδυάζει χαλάρωση αλλά και ψυχαγωγία.

Μπορείτε να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας δίπλα στο κύμα, πίνοντας τον καφέ σας, ενώ για τους πιο αθλητικούς υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα volley και beach soccer.

Όσο προχωράει η μέρα μπορείτε να δοκιμάσετε τα κοκτέιλ του καταστήματος, καθώς και τα πιάτα του εστιατορίου, ενώ συχνά πυκνά διοργανώνει Live με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Πληροφορίες

Περιοχή: Τούζλα, Αγγελοχωρίου

Τηλέφωνο: 697 661 8406

FB: Riviera Beach BAR

Baba

Μία παραλία και ένα beach bar που αξίζει να περάσεις τη μέρα σου μακριά από τη βαβούρα της πόλης. Μπορείς να πιεις τον καφέ σου, ένα φρέσκο χυμό ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στο κύμα και να χαλαρώσεις.

Όλα αυτά σε άνετες ξαπλώστρες υπό τους ήχους καλοκαιρινής μουσικής.

Πληροφορίες

Περιοχή: Επανομή

Τηλέφωνο: 694 720 8718

FB: Baba

Kύμα

Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους δεν αντέχουν την ταλαιπωρία της κίνησης προς τη Χαλκιδική.

Κάθε χρόνο ανανεώνεται και έχει αποκτήσει το δικό του κοινό . Μακριά από το θόρυβο της πόλης, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για βουτιά και χαλάρωση.

Παράλληλα μπορείτε να δοκιμάσετε τους νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες που προσφέρει το μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στο ίδιο σημείο.

Πληροφορίες

Περιοχή: Επανομή

Τηλέφωνο: 2392 041442

FB: Beach Bar Kyma

Versus

Λίγα beach bar είναι συνώνυμα με την περιοχή που βρίσκονται. Ένα από αυτά είναι το Versus, για την Ασπροβάλτα.

Καθημερινά είναι γεμάτο από κόσμο που θέλει να απολαύσει τον ήλιο και μια βουτιά στη θάλασσα και όσο περνάει η ώρα και τα decibel ανεβαίνουν το πάρτι δεν σταματά μέχρι αργά το βράδυ.

Τα live events που διοργανώνει είναι συχνά και ανεβάζουν τη διασκέδαση στα ύψη.

Πληροφορίες

Περιοχή: Ασπροβάλτα

Τηλέφωνο: 693 217 1297

FB: Versus

Κυκλάδες

Αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν για τα Βρασνά Θεσσαλονίκης και καθημερινά τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, βουλιάζει από κόσμο.

Το Κυκλάδες Beach Bar σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ ή το κοκτέιλ σας πλάι στη θάλασσα και αργότερα το βράδυ να διασκεδάσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, ελληνικής και ξένης μουσικής.

Πληροφορίες

Περιοχή: Βρασνά

Τηλέφωνο: 6974838807

FB: Κυκλάδες Beach Bar

Splash

Άλλο ένα πολύ όμορφο beach bar στην περιοχή της Ασπροβάλτας, ιδανικό για μια βουτιά και χαλάρωση.

Απολαύστε τον καφέ σας στις ξαπλώστρες του Splash, πιείτε τα δροσιστικά κοκτέιλ σας. Όσο νυχτώνει η μουσική στα ηχεία ανεβαίνει και η διασκέδαση φτάνει στα ύψη. Τα events και τα πάρτι θα αποζημιώσουν όσους ψάχνουν κάτι κάπου κοντά στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση πλάι στη θάλασσα.

Πληροφορίες

Περιοχή: Ασπροβάλτα

Τηλέφωνο:698 089 1482

FB: Splash

Favela

Ανανεωμένο, μοντέρνο και ατμόσφαιρα πάρτυ το Favela Beach Bar στο Σταυρό σας περιμένει για ακόμα μία χρόνια για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε δίπλα στη θάλασσα.

Άνετες ξαπλώστρες μπροστά στο κύμα, απίθανα cocktails και μουσικές επιλογές των dj που σας κρατούν συντροφιά όλη τη μέρα

Ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε τα σνακς που προσφέρει το κατάστημα, ενώ δεν πρέπει να χάσετε τα δυνατά events που διοργανώνει στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πληροφορίες

Περιοχή: Σταυρός

Τηλέφωνo: 697 997 2973

FB: Favela Beach

Velvet

Στη δυτική παραλία του Σταυρού, το Velvet άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει για χαλάρωση και διασκέδαση δίπλα κύμα.

Απολαύστε το καφεδάκι ή το κοκτέιλ σας στις αναπαυτικές του ξαπλώστρες, δοκιμάστε τα σνακς του και χαλαρώστε με τη μουσική.

Μία από τις καλύτερες επιλογές στην περιοχή για ξεχαστείτε από τη βαβούρα και τη ρουτίνα της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες

Περιοχή: Σταυρός

Τηλέφωνο: 697 472 7377

FB: Velvet

Aruba

Άλλο ένα εξαιρετικό beach bar στην περιοχή του Σταυρού, το οποίο είναι έτοιμο να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

Καφές, δροσιστικά κοκτέιλ και ξεγνοιασιά πλάι στο κύμα στην παραλία του Σταυρού της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες

Περιοχή: Σταυρός

Τηλέφωνο 697 364 7257

FB: Aruba

Ammos Beach Bar

Στην παραλία της Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το Ammos. Ένα All Day Beach Bar, με όμορφο περιβάλλον και φιλικό σέρβις.

Απολαύστε τον καφέ ή το κοκτέιλ σας σε μια όμορφη παραλία λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες

Περιοχή: Αγία Τριάδα

Τηλέφωνο: 2392 052300

FB: Ammos

Keywords
Τυχαία Θέματα