Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς

Πολύωρη διακοπή νερού είναι προγραμματισμένη για σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΥΑΘ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιών αγωγών στη συμβολή των οδών Χαλδίας - Αγίου Βασιλείου του Δήμου Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει η Εταιρεία, οι εργασίες

θα ξεκινήσουν στις 08:00 και θα ολοκληρωθούν στις 14:00.

"Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης", επισημαίνει η Εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

"Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιών αγωγών στη συμβολή των οδών Χαλδίας - Αγίου Βασιλείου του Δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Χαλδίας, Αγίου Βασιλείου, Δαβάκη, Φωκαίας, Παρασκευοπούλου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα