Θεσσαλονίκη: Παρουσία Γλέζου η κοπή της πίτας της ΛΑΕ -"Με τον Λαφαζάνη δεχθήκαμε την πρώτη επίθεση με χημικά στη Ραμάλα"

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης έδωσε το "παρών" το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Μπορεί ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε, Παναγιώτης Λαφαζάνης, να μην κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, καθώς ακυρώθηκε η πτήση του από Αθήνα λόγω ομίχλης, ωστόσο ο κ. Γλέζος "αποζημίωσε" τα στελέχη και τους φίλους του

κόμματος.

«Με το ΛΑΕ μας ενώνει το γεγονός ότι η πρώτη επίθεση με χημικά έγινε στην Ραμάλα σε μένα και στον Λαφαζάνη, δίπλα μου ήταν ο Λαφαζάνης. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω, αυτό είναι που μας συνδέει», ανέφερε ο κ. Γλέζος.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, σε μια εκδήλωση, που ήταν γεμάτη κέφι, μουσική και φαγητό.

Για την ιστορία, τυχερός της βραδιάς ήταν το μέλος του συνταξιοδοτικού σωματείου "Η Συσπείρωση", Κώστας Τσιτουρίδης.

Τέλος, ο κ. Γλέζος παρακάλεσε όσους φωτογραφήθηκαν μαζί του να δώσουν προαιρετικά από ένα ευρώ, προκειμένου να χτιστεί η βιβλιοθήκη στο όνομα του εκτελεσμένου αδερφού του, Νίκου Γλέζου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα