Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια σήμερα για την έκθεση φωτογραφίας μελών προγραμμάτων απεξάρτησης

Για δεύτερη χρονιά φέτος διοργανώνεται ο διαγωνισμός- έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο «Χωρίς Τίτλο», στη Θεσσαλονίκη, από το Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και Θεραπείας των Εξαρτήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, το οποίο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι

η προώθηση της συμμετοχικότητας, η ανάδειξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας στο πρόβλημα της εξάρτησης.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν θα χαρακτηρίζονται από ποικίλη θεματολογία.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκθέσεων του 5ου ορόφου, του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Τα εγκαίνιά της θα γίνουν σήμερα, Τετάρτη, στις 19:00, ενώ θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο, από τις 09:00 έως τις 14:00.

Στο Δίκτυο συμμετέχουν ο δήμος Θεσσαλονίκης και οι φορείς: Αργώ – ΨΝΘ, ΑΡΣΙΣ, Ε.Κ.Κ.Ε.Ε. ΟΚΑΝΑ, Θ.Μ.Υ. ΟΚΑΝΑ, Ιανός – ΨΝΘ, ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, «Σείριος» - Κέντρα Πρόληψης, ΜΕΘΕΞΙΣ – ΨΝΘ και ΟΚΑΝΑ – Συντονισμός Β. Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα