Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ανακοίνωση για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση η ΕΛΑΣ σημειώνει πως από νωρίς το πρωί σήμερα βρίσκονταν σε εξέλιξη αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η άφιξη του κόσμου έγινε

και με 284 λεωφορεία τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλείς χώρους.

Τέλος σημειώνει πως ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση μετά το πέρας της συγκέντρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Από ώρα 13:00 σήμερα (21-01-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου ενενήντα χιλιάδων (90.000) πολιτών στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, με θέμα «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία», η οποία εξελίσσεται φυσιολογικά.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Η άφιξη του κόσμου έγινε και με 284 λεωφορεία τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλείς χώρους.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση μετά το πέρας της συγκέντρωσης".

Πάντως, σύμφωνα πάντως με έμπειρους αστυνομικούς που απασχολήθηκαν σήμερα στα μέτρα τάξης, στο συλλαλητήριο, ο αριθμός των διαδηλωτών ξεπέρασε τις 550.000. Τα καταμετρημένα λεωφορεία της διοργάνωσης έφτασαν τα 1200, και μετέφεραν δηλαδή 60.000 κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα