Θεσσαλονίκη: 14 συλλήψεις μέσα σε 24 ώρες για υποθέσεις ναρκωτικών

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα, σε βάρος

των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

1) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές και 37χρονου ημεδαπού, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του πρώτου, ένα (1) μικροδέμα κάνναβης βάρους (21) γραμμαρίων και στην κατοχή του δεύτερου, ένα (1) μικροδέμα κάνναβης βάρους (2,7) γραμμαρίων που προμηθεύτηκε από τον 32χρονο.

2) 21χρονου από τη Αλγερία, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε δέμα κάνναβης βάρους (40) γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα