Τα συλλυπητήρια Τραμπ και Ομπάμα για το θάνατο του Τζον Μακέιν

Τον Τζον Μακέιν, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αποχαιρετά με μία σύντομη ανάρτηση στο Twitter αποχαιρετήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

«Βαθύτατα συλλυπητήρια και σεβασμός για την οικογένεια του γερουσιαστή, Τζον Μακέιν. Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι μαζί σας!» έγραψε ο Τραμπ στο λογαριασμό του.

Οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε

ρήξη τον τελευταίο χρόνο, μετά και την απόφαση του Μακέιν να μπλοκάρει με την ψήφο του στη Γερουσία το πλήρες ξήλωμα της μεταρρύθμισης Ομπάμα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τη βαθιά λύπη του για τον θάνατο του Τζον Μακέιν εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ήταν αντίπαλοι στις προεδρικές εκλογές του 2008.

«Παρά το πολύ διαφορετικό ιστορικό και τις πολιτικές διαφορές, μοιραζόμασταν την πίστη σε κάτι υψηλότερο- στα ιδανικά για τα οποία μία γενιά Αμερικανών και μεταναστών αγωνίστηκε και θυστιάστηκε» αναφέρει ο Ομπάμα στο συλληπητήριο μήνυμά του.

«Είδαμε τις πολιτκές μάχες ως προνόμιο, ως κάτι ευγενές, μία ευκαιρία να υπηρετήσουμε αυτά τα υψηλά ιδανικά στην πατρίδα μας και να το προωθήσουμε ανά τον κόσμο» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα