Τα πάντα γύρω από το έπιπλο στη Furnidec Business στη ΔΕΘ

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα η έκθεση Furnidec Business στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει τα πάντα γύρω από το έπιπλο.

Η έκθεση ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Στα περίπτερα 15 και 13 και σε χώρο 11.000 τ.μ., όπου αναπτύσσεται η γνωστή έκθεση, αποτυπώνονται όλες οι τάσεις και οι προοπτικές της αγοράς του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου. Με τη συμμετοχή

επαγγελματιών από διαφορετικούς χώρους, όπως είναι οι έμποροι προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και οι αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχοι, η Furnidec Business καλύπτει όλες τις πτυχές του κλάδου και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα των επισκεπτών.

Οι εμπορικοί επισκέπτες της Furnidec Business προέρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπροσωπούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι εμπορικοί επισκέπτες είναι φέτος περίπου 150 από όλη την Ελλάδα (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Αθήνα, Πελοπόννησος κα) και την Κύπρο. Στο πλαίσιο της Furnidec Business δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη στοχευμένη και ολοκληρωμένη προβολή του «made in Greece» επίπλου, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα και design. Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης θα προβάλλει με ιδιαίτερο τρόπο την επαγγελματική δουλειά των μελών του.

Σήμερα το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 11:00 μέχρι τις 20:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 20:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα