Τα χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σου

Η μαυρισμένη επιδερμίδα – που έχεις αποκτήσει και θα συνεχίσεις με απόλυτη ασφάλεια- είναι κάτι που απολαμβάνεις όλο το καλοκαίρι ή όσο διαρκέσει, αφού με κάποιο μαγικό τρόπο κάνει τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο όμορφη και sexy. Γι' αυτό εκτός από το να προσπαθείς να διατηρήσεις το μαύρισμά σου με κάθε τρόπο, καλό είναι να ξέρεις και να το αναδεικνύεις. Ίσως να μην είσαι από εκείνες που παίρνουν αυτό το σοκολατένιο χρώμα εύκολα, επομένως πρέπει να ξέρεις πώς να τονίζεις αυτό που έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

Για

να το κάνεις αυτό, να αναδείξεις και να τονίσεις την μαυρισμένη σου επιδερμίδα δηλαδή, θα σε βοηθήσουν πολύ τα ρούχα σου και συγκεκριμένα τα χρώματα που θα διαλέξεις. Ανοιχτές αποχρώσεις, φωτεινά και metallic χρώματα είναι όσα θα δεις παρακάτω και θα λειτουργήσουν πολύ σωστά, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Λευκό

Ουσιαστικά με το λευκό πετυχαίνεις την τέλεια αντίθεση, έτσι η επιδερμίδα σου φαίνεται ακόμα πιο μαυρισμένη.

Γαλάζιο

Το γαλάζιο είναι ένα ακόμα χρώμα που θα σε βοηθήσει να τονίσεις το μαύρισμά σου. Ειδικά αν το συνδυάσεις με επίσης ανοιχτές αποχρώσεις, τότε θα δεις τη διαφορά.

Κίτρινο

Φωτεινό ή παστέλ, το κίτρινο είναι ένα χρώμα που πραγματικά κολακεύει την μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Όντας κι ένα από τα πιο hot color trends, δεν μπορείς να το παραλείψεις από το καλοκαιρινό σου στιλ.

Silver Metallic

Είναι μία εντυπωσιακή απόχρωση από μόνο του και σε συνδυασμό με το μαυρισμένο σου δέρμα, το σίγουρο είναι ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μπεζ

Ουσιαστικά πρόκειται για μία ανοιχτή απόχρωση από την σοκολατένια που έχει η επιδερμίδα σου. Αν και φαινομενικά ανήκουν στην ίδια χρωματική οικογένεια, βρίσκονται πολύ μακριά στην κλίμακα, έτσι δημιουργείται μία πολύ κομψή αντίθεση.

Πηγή: ladylike.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα