Σύσκεψη φορέων της Θεσσαλονίκης ενόψει ΔΕΘ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη φορέων της πόλης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με θέμα την "ασφαλή ΔΕΘ".

Στη σύσκεψη συμμετείχαν δια των εκπροσώπων τους όλα τα σώματα Ασφαλείας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης,

η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Παντελής Φιλιππίδης.

Τονίστηκε από όλους τους εκπροσώπους των φορέων ότι τις μέρες της ΔΕΘ, ημέρες εορτασμού και αισιοδοξίας κατά κοινή ομολογία, θα πρέπει όλοι να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, ώστε να αποφευχθούν γεγονότα που μπορεί να αμαυρώσουν το γιορτινό κλίμα της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης παρακαλεί όλα τα μέλη του και όχι μόνο, τις εναρκτήριες ημέρες της ΔΕΘ, να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

-Να μην βγάλουν απορρίμματα στους κάδους σκουπιδιών

-Να μην τοποθετήσουν απορρίμματα ή άλλα υλικά μπροστά στα καταστήματά τους

-Να μην κάνουν χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων την συγκεκριμένη μέρα και, αν είναι δυνατόν, να τα απομακρύνουν από το κέντρο

-Να κλείσουν τις τέντες των καταστημάτων τους

-Να ενεργοποιήσουν τα στόρια, ή οτιδήποτε άλλο προστατευτικό διαθέτει το κατάστημα, μετά το κλείσιμο

Παράκληση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς όλους τους επαγγελματίες, είναι η αποφυγή προκλήσεων προς τους διαδηλωτές. "Είναι αναφαίρετο το δικαίωμα της διαμαρτυρίας των πολιτών, αποτελεί όμως ανάγκη και υποχρέωση για τον Έλληνα έμπορο ο οποίος ανεβαίνει καθημερινά τον ίδιο Γολγοθά, να δουλέψει αυτές τις μέρες", σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα