Συλλυπητήρια από τον ΕΣΘ για τα θύματα της θεομηνίας - Συμβουλές προς τους καταστηματάρχες

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στις οικογένειες των θυμάτων από τη θεομηνία, που έπληξε τη δυτική Αττική.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του δίνει οδηγίες στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης ενόψει των ένοτνων καιρικών φαινομένων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, εκφράζει, κατ’αρχήν, την βαθύτατη θλίψη

και τα συλληπητήρια του, στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες της θεομηνίας.

Ενόψει των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη την χώρα, καλούμε τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

- Να μην δημιουργήσουν απορρίμματα στους δρόμους αυτές τις μέρες.
- Να διαπιστώσουν αν τα φρεάτια είναι καθαρά, να μην τα επιβαρύνουν και αν είναι δυνατό να τα καθαρίσουν επιφανειακά προς όφελος όλων.
- Να είναι συνεχώς καθαρά τα πεζοδρόμιο σας.

Ταυτόχρονα, καλούμε όλους τους αρμόδιους Φορείς να προστατέψουν όλους εμάς και τις περιουσίες μας και να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να αισθανθούμε το αυτονόητο: ασφαλείς και προστατευμένοι πολίτες.

Κοινή υποχρέωση όλων είναι να προλάβουμε το κακό και να προστατεύσουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας ,για να μη βρεθούμε, ο καθένας από εμάς, σε δύσκολη θέση, την επόμενη μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα