Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης κατά την αποβίβαση από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός των αποσκευών του δύο δελτία αιτούντος διεθνούς

προστασίας τρίτων προσώπων, αμφιβόλου γνησιότητας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης κατά την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν κλαπεί – υπεξαιρεθεί.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

Επίσης στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Τέλος, στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συλλήψεις, Μυτιλήνη, Πάτρα, Ηγουμενίτσα,syllipseis, mytilini, patra, igoumenitsa