Συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα όσα έγιναν το Νοέμβριο του 2012, έξω από το ΕΠΑ Λαγκαδά, θα πραγματοποιήσουν μέλη του ΠΑΜΕ.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 08.30.

Σήμερα εκδικάζεται η έφεση για την υπόθεση που αφορά επίθεση που δέχθηκαν μέλη της ΚΝΕ,

έξω από το ΕΠΑΛ από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Το ΠΑΜΕ συμπαραστέκεται στους απεργούς και τους μαθητές που δέχτηκαν την άνανδρη επίθεση από φασιστοειδή που ενοχλήθηκαν από την εξόρμηση της ΚΝΕ και μελών του ΠΑΜΕ που προπαγάνδιζαν την πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση και καλούσαν σε καταδίκη και απομόνωση της ΧΑ.

Καταδικάζουμε ως απαράδεκτη τη λογική των δύο άκρων που υιοθέτησαν πρωτόδικα δικαστής και εισαγγελέας, με αποτέλεσμα την καταδίκη των χρυσαυγιτών σε 21 μήνες φυλάκιση αλλά και την καταδίκη των τριών θυμάτων τους επειδή αμύνθηκαν και προσπάθησαν να τους αφοπλίσουν.

Οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Με μεγαλύτερη ορμή και μαχητικότητα να οργανώσουν τους αγώνες τους ενάντια στις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και του κεφαλαίου. Να αποκαλύψουν και να απομονώσουν αποφασιστικά την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τις δολοφονικές της πρακτικές».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκέντρωση, ΠΑΜΕ, Θεσσαλονίκης,sygkentrosi, pame, thessalonikis