Στο "κόλπο" του μπαράζ ανόδου ο Απόλλων Πόντου, νίκησε τον Καραϊσκάκη Άρτας

Ο Απόλλων Πόντου νίκησε με 2-1 τον Καραϊσκάκη Άρτας στην Καλαμαριά και παραμένει "ζωντανός" στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου.

Οι "κοκκινόμαυροι" είναι πλέον στο -3 από τον Πλατανιά, παίρνοντας σήμερα την όγδοη εντός έδρας νίκη.

Στο 27ο λεπτό του σημερινού παιχνιδιού, ο Σουντουρά άνοιξε το σκορ με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι έπειτα από το τέρμα που δέχτηκαν προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 36΄ η σέντρα σουτ όμως του Βουκμίροβιτς βρήκε στο δοκάρι της εστίας

του τέρματος του Πολίτη.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Κυβελίδης στο 43΄ με σουτ έκανε το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β΄ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ ο Καραϊσκάκης κατάφερε να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς.

Ο Αγτζίδης ανέτρεψε τον Παπανίκου, μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο Βουκμίροβιτς που κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι ευστόχησε κάνοντας με τον τρόπο αυτό, το 2-1. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Αρτινοί πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Ωστόσο στο 82΄ οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί, που έφτασαν κοντά στο 3-1, το σουτ όμως του Σουντουρά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Μέλκα, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Μπρίτο, Τσουμάνης (46′ Αγτζίδης), Κυβελίδης (84′ Δημητριάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης (90′ Θεολόγου), Σαμαράς Βλάχος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καπίας (52′ Καψάλης), Καραγιαννίδης, Παντίδος, Παναγιώτου, Παπανίκου, Ψιάνος (46′ Ροντρίγκεθ), Βουκμίροβιτς, Κάκκο (46′ Χούσος), Αλεξιτς, Τζιώρας

Keywords
Τυχαία Θέματα