Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα φιλοξενηθεί σήμερα στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΪ.

Δυνατές συγκινήσεις, εκπληκτικές ερμηνείες και χορό περιλαμβάνει το μενού της βραδιάς με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η Ελεωνόρα ερμηνεύει δικές της επιτυχίες αλλά και μεγάλα διαχρονικά τραγούδια. Ο Κώστας Μακεδόνας κάνει μία εξαίρεση από τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη και έρχεται στην Αθήνα για λίγες ώρες

αποκλειστικά για την εκπομπή και την Ελεωνόρα.

Ακόμη, τραγουδούν μαζί της ο Σταύρος Σιόλας, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιώργος Καραδήμος, η Κατερίνα Πολέμη και ο Σπύρος Γραμμένος. Η Γιώτα Γιάννα συγκινεί την Ελεωνόρα και τους καλεσμένους με τις ερμηνείες της. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η σύμπραξη της Ελεωνόρας με τον συνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλο σε αγαπημένα τραγούδια.

Μέλος της μεγάλης παρέας η στιχουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών της Ελεωνόρας Sunny Μπαλτζή, οι ηθοποιοί Μαριάννα Τουμασάτου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και Ντόρα Μακρυγιάννη, η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Σοφία Μπεκιάρη και Χρήστος Παπαμιχάλης, ο Γιώργος Καρτάλος και ο ζωγράφος Άγγελος Παπαδημητρίου.Το μικρόφωνο παίρνουν επίσης η Πέννυ Μπαλτατζή, η Ασπασία Θεοφίλου και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης.

Keywords
Τυχαία Θέματα