Στην τελική ευθεία για Ρέθυμνο ο Ηρακλής - Έτοιμος για ντεμπούτο ο Καββαδάς

Tην προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο συνεχίζει ο Ηρακλής, με τους Ολιβιέ Χάνλαν και Βασίλη Καββαδά να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

Πλήρης και αποφασισμένος για τη 2η του νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket

League συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία του ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πρωί και απόγευμα, και δούλεψε μαζί τους εντατικά σε θέματα τακτικής, ενώ όλοι μαζί παρακολούθησαν τον προσεχή αντίπαλο και στο βίντεο, όπου έγινε ανάλυση.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με μία προπόνηση, στο Ιβανώφειο, με τον αγώνα του Σαββάτου να ξεκινά στις 15:45 (ζωντανή μετάδοση διαδικτυακά από το ERTPlay-3 και αποσπάσματα ζωντανά στην εκπομπή της ΕΡΤ Basket League Show).

Στην προπόνηση μετείχαν κανονικά και ο Ολίβιερ Χάνλαν που είχε μια ελαφρά ίωση τις προηγούμενες ημέρες αλλά και ο Βασίλης Καββαδάς που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη μπλε φανέλα.

Παράλληλα αύριο, από τις 14:00 ως τις 21:00 θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου, αλλά και των Διαρκείας. Οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και από το www.ticketmaster.gr, αλλά και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα