Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ραμόν Χάρις

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη βρίσκεται από χθες ο Ραμόν Χάρι και στις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τόνισε πως η έλευση του στον Άρη αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε αρχικά πως "συνέλλεξα πληροφορίες για τον Άρη και διαπίστωσα πως είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Ξέρω ότι θα δοκιμαστώ και θα παίξω σε υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να αποτελέσω μέρος αυτής

της παράδοσης και θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις. Αντιμετώπισα πέρυσι τον Άρη και μου έκανε εντύπωση το υψηλό επίπεδο υποστήριξης από τους φιλάθλους του αλλά και η αγάπη που έχουν προς την ομάδα. Ήμουν στην Ελλάδα και είχα την ευκαιρία να πληροφορηθώ πράγματα για την ομάδα. Για το κοινό της, για το πόσο όμορφη είναι η πόλη. Ήταν δύσκολο να πεις όχι σε μια τέτοια πρόταση. Είναι ίσως το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι, πέρα από το ότι κάθε φορά που θα βρίσκομαι στο γήπεδο θα δίνω ό,τι έχω".

Ο απόφοιτος του Kentucky απέφυγε τα μεγάλα λόγια, καθώς αυτό που μετράει είναι να βρεθεί η ομάδα στο γήπεδο. "Θα πρέπει να αποκτήσουμε 'χημεία' και να μάθουμε το πλάνο που έχει ο προπονητής. Η ομάδα απέκτησε ανταγωνιστικούς παίκτες, τους οποίους γνωρίζω από την περυσινή σεζόν. Θα είμαι ένα κομμάτι του παζλ κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενώσουμε όλα τα κομμάτια".

Μιλώντας για τους στόχους της νέας σεζόν ανέφερε: "Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται στο Basketball Champions League. Θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά".

Keywords
Τυχαία Θέματα