Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Γιάννης Τσιρώνης

Περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα θα πραγματοποιήσει από την Πέμπτη 7/9 έως και την Κυριακή 10/9, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

Συγκεκριμένα αύριο στις 10:30πμ ο αν. υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Θεσσαλονίκη με την τφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ενώ αμέσως

μετά, στις 11:00πμ στο γραφείο πρωθυπουργού, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη σύσκεψη για τις υδατοκαλλιέργειες και τις λιμνοθάλασσες με σχετικούς φορείς και εκπροσώπους απ’ όλη την Ελλάδα. Στις 12:30μμ θα ακολουθήσει συνάντηση με την Πανελλήνια ένωση Κτηνοτρόφων, σχετικά με θέματα κτηνοτροφίας.

Την Πέμπτη το απόγευμα στις 18:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.

Στις 19:00 ο αν. Υπουργός θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ενημερωτική εσπερίδα που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και το Παράρτημα Ηπείρου - Νήσων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με θέμα: «Προοπτικές για την κτηνοτροφία στις ορεινές περιοχές», στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα

Την Παρασκευή στις 9:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση στην Κόνιτσα με τον Δήμαρχο, Ανδρέα Παπασπύρου, ενώ στην συνέχεια θα συναντηθεί με παραγωγούς της περιοχής για αγροτικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Στις 11:00πμ ο Αν. Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο θεματικό συνέδριο που διοργανώνει η ΚΕΔΕ με την υποστήριξη της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών στο δημαρχιακό μέγαρο στην Κόνιτσα, με θέμα: «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας».

Το Σάββατο στις 11:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα παραστεί στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στην ΔΕΘ, ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα υπόλοιπα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα