Στ. Κοντονής: Tο μισό υπουργικό συμβούλιο του Σαμαρά εμφανίζεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis

Τον πρώην προθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το μισό υπουργικό του συμβούλιο, εμπλέκει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στην υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας σήμερα στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, ο κ. Κοντονής επισήμανε πως «δεν έχω διαβάσει το σύνολο της δικογραφίας, έχω δει

τι στοιχεία περιγράφει και έχω διαβάσει αναλυτικά το διαβιβαστικό της εισαγγελέως».

Όπως είπε ο υπουργός Διακιοσύνης, «η ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιοποίησης και δυστυχώς σε αυτόν τον κατήφορο πάμπολλες φορές έχει εμπλέξει τη δικαιοσύνη. Τώρα αντί να προβληματίζεται που εδώ το μισό υπουργικό συμβούλιο του κ. Σαμαρά εμφανίζεται να έχει ενός τύπου εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση, αναλώνεται σε άλλες συζητήσεις, οι οποίες δεν έχουν κανένα έρεισμα στον νόμο. Και σε τελευταία ανάλυση αν ο νομοθέτης ήθελε τη μη γνώση ορισμένων στοιχείων, γιατί από τη στιγμή που παίρνεις μια δικογραφία πρέπει να δεις τι είναι αυτή η δικογραφία, δεν θα επέβαλε μέσω της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης η δικογραφία να φτάσει στη Βουλή, θα έλεγε απευθείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα