Σωτήρης Κοντιζάς: Η γλυκιά φωτογραφία με τον γιο του στην παραλία (ΦΩΤΟ)

Τον Σωτήρη Κοντιζά τον γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι μαγειρικής, Master Chef. Ήταν ένας από τους τρεις κριτές και αμέσως ξεχώρισε με την παρουσία του.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Σωτήρης Κοντιζάς διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και έχει επιλέξει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος είναι χρήστης των social media αν και οι στιγμές που μοιράζεται μαζί μας από τις οικογενειακές του στιγμές είναι

λίγες. Ο δημοφιλής chef έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς πριν από 3,5 χρόνια με τον ερχομό της μικρής Αριάννας-Τσιχίρο, καρπός του έρωτά του με την Ελληνοϊταλίδα Δέσποινα.

Τον Ιούλιο του 2018, γεννήθηκε και το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους, ένα αγοράκι που όπως φημολογείται μοιάζει πολύ στον μπαμπά του και έχει πάρει τα σχιστά του μάτια.

Αυτήν την περίοδο, ο Σωτήρης Κοντιζάς κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του.

Αν και οι φωτογραφίες με τη γυναίκα και τα παιδιά του που ανεβάζει στο Instagram, είναι ελάχιστες, ο διάσημος μπαμπάς έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον γιο του.

Πηγή: Mothersblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα