"Σίγουρα κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αποκλείεται να βγει απόφαση την Παρασκευή"

Ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, μίλησε για την πρωτόδικη τιμωρία του ΠΑΟΚ, αλλά και την έφεση που κατέθεσε ο Δικέφαλος, τονίζοντας ότι η απόφαση αποκλείεται να βγει την Παρασκευή, την ίδια μέρα της εκδίκασης, συνεπώς το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στον "Libero 107,4":

Για την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό: Δε θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει εκδίκαση τέτοια ώρα βράδυ. Βέβαια υπάρχει μία απολογία και

του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Στον ΠΑΟΚ υπήρχε και το κατ επειγόντως στη διαδικασία. Πάντως σίγουρα μιλάμε για παιχνίδι (σ.σ με ΑΕΚ) κεκλεισμένων των θυρών. Γιατί δεν πρόκειται να βγει απόφαση την ίδια ημέρα. Το λάθος ήταν που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει αναβολή, θα έπρεπε να γίνει μία εξαίρεση, δεν κάνω καμία υπόδειξη εγώ στους δικηγόρους του ΠΑΟΚ. Θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που έγινε η διαδικασία στην Πειθαρχική της λίγκας.

Για το χρονοδιάγραμμα της απόφασης της έφεσης: Αποκλείεται αφού εκδικάζεται η έφεση την Παρασκευή να βγει απόφαση την ίδια ημέρα. Αυτό το θεωρώ δεδομένο.

Για τη διαδικασία στην εκδίκαση της έφεσης: Δικάζεται ξανά από την αρχή όλη η υπόθεση. Είναι στην κρίση του δικαστηρίου αν θα υπάρξουν μάρτυρες, συνήθως το δικαστήριο βασίζεται στα έγγραφα. Δεν είναι δυνατόν η συμπληρωματική έκθεση να έχει γραφτεί από τον κ. Αρετόπουλο. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ζητήσει εξαίρεση της δικαστού πρωτόδικα για να μη γίνει συζήτηση με την κ. Σκολαρίκη. Είχε δικαίωμα εξαίρεσης για να την κατεβάσει από την έδρα. Η Σκολαρίκη για τον εαυτό της θα αποφάσιζε. Δεν μπορεί να μη δόθηκε αναβολή, ενώ συναινούσε και ο Ολυμπιακός, εδώ έγιναν όλα άρπα κόλα.

Για τα παράδοξα στην ακροαματική διαδικασία της περασμένης Παρασκευής: Είναι πρωτοφανές που ζητήθηκε πρόσθετη έκθεση, αλλά δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Έπρεπε να ενημερωθεί ο ΠΑΟΚ. Έπρεπε για εμένα να ήταν ο κ. Γκαρθία εκεί, όπως το ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι τόσο σημαντικό αν στην εκδίκαση θα φέρεις μαζί σου 5 ή 10 δικηγόρους, αυτές είναι κινήσεις που γίνονταν άλλα χρόνια. Η επιλογή του Ολυμπιακού να μην προσκομίσει ούτε έναν μάρτυρα δείχνει απόλυτη σιγουριά. Δεν μπορεί να σου λέει η πρόεδρος υποτιμητικά κάτσε σε μισή ώρα και διάβασε, πώς ξέρουμε ότι το έγραψε ο κ. Αρετόπουλος; Την υπογραφή του μπορεί να την έχει, το κείμενο το έχει γράψει ο ίδιος; Μπορεί να υπάρχει θέμα πλαστογραφίας. Όλα αυτά που περιγράφουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εφέσεων. Αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι μπορεί να χάθηκε για τον ΠΑΟΚ γιατί βρέθηκε να κυνηγά εν μία νυκτί βαθμούς, θέσεις, ψυχολογία και να παίζει κεκλεισμένων με την ΑΕΚ και να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί να το πάει και στο διαιτητικό. Αλλιώς να έχεις παίξει με τον Ολυμπιακό. Εκεί είναι οι μεγάλες ευθύνες του ΠΑΟΚ διοικητικά. Είναι ένα πραξικόπημα που έγινε μέσα στην Τούμπα. Λένε στον γιατρό βγάλε τη φόρμα για να εξετάσεις, γιατί να επιβληθεί αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός θα του το επιβάλλει;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίγουρα, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Παρασκευή,sigoura, paok-aek, paraskevi