Σε καλό κλίμα η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας Καϊτεζίδη - Χειροκροτήματα και ικανοποίηση για την απόφαση του να είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δ. Πυλαίας - Χορτιάτη

Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης "Δύναμη Ενότητας", την απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη να είναι εκ νέου υποψήφιος στο δήμο και να μην αποδεχθεί την πρόταση της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Η δημοτικά παράταξη συνεδρίασε σήμερα σε καλό κλίμα. Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ενημέρωσε τους δημοτικός συμβούλους για τις αποφάσεις του,

τονίζοντας την αγάπη του για το δήμο σημειώνοντας ότι όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουν μάχη για την ολοκλήρωση του έργου και όλοι ενωμένοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές να διεκδικήσουν μια νέα θητεία.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Μιχάλης Γεράνης, ο οποίος δήλωσε την πλήρη στήριξη όλης της ομάδας στο πρόσωπο του κ. Καϊτεζίδη.

Τέλος να σημειωθεί ότι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, υποδέχθηκαν τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο την στήριξη τους, στο δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα