Σάλος στο "Πρωινό" με την Ιωάννα Τούνη και τη φωτογραφία στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος (VIDEO)

Στην καρδιά του Βερολίνου, σε μικρή απόσταση από την πύλη του Βραδεμβούργου και πολύ κοντά στο σημείο που βρισκόταν η Καγκελαρία του τρίτου Ράιχ , απλώνεται το Μνημείο για τους δολοφονημένους Εβραίους της Ευρώπης.

Με τις 2.711 τσιμεντένιες στήλες, παρατεταγμένες σε μια έκταση μεγέθους περίπου δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων, το Μνημείο του Ολοκαυτώματος δημιουργεί στον επισκέπτη την εντύπωση ενός τεράστιου νεκροταφείου. Όσοι το επισκέπτονται νιώθουν ρίγος γι’ αυτή τη μαύρη σελίδα στην ιστορία. Όχι όμως η Ιωάννα Τούνη.

Το κορίτσι του My Style Rocks ποζάρει στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος ως μοντέλο, φορώντας ένα πράσινο μπουφάν που αφήνει ακάλυπτα τα ανοιχτά πόδια της. «Μια φορά το χρόνο πήγαινε κάπου που δεν έχεις ξαναπάει. #travel #europe #lovemylife», γράφει στη λεζάντα. Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε σάλο και το θέμα έφτασε στο Πρωινό, όπου έγινε χαμός.

Η άποψη που εξέφρασε ο Άρης Καβατζίκης έφερε τις πρώτες αντιδράσεις: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση! Έτσι ντύνεται παντού. Ο κόσμος φωνάζει «Τουνάρα!», άρα δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να βάλει η Ιωάννα Τούνη όταν πάει να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία! Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πέφτει να την «σφάξει» από τη στιγμή που την αποθεώνουμε. Αυτή την προσωπικότητα κουβαλάει, αυτό βλέπεις αυτό παίρνεις, έτσι καλέστηκε στις εκπομπές και εδώ κλήθηκε να έρθει -διαφωνούσα κάθετα με την επιλογή! Γιατί η Ιωάννα Τούνη πρέπει να πηγαίνει στις εκπομπές να μιλάει; Εμείς νομιμοποιούμε οτιδήποτε βγαίνει στην τηλεόραση»;

«Θα μπορούσε να πει κατεβάζω τη φωτογραφία, ζητώ συγγνώμη και να τελειώσει εκεί η ιστορία. Το ότι το συνεχίζει και το εξισώνει με τις φωτογραφίες των τουριστών στον Λευκό Πύργο, το μπερδεύει πάρα πολύ. Δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο τη σχολιάζουν αρνητικά. Με στεναχωρεί αυτό. Μπορείς να είσαι τόσο αφοριστικά απόλυτος επειδή αυτό το κορίτσι ήταν στο My Style Rocks, ήταν αναμενόμενο να δω και αυτό; Ποιος είναι ο κριτής που θα αποφασίζει εκ των προτέρων ποιο από αυτά τα κορίτσια που ξεκινάει έχει την παιδεία ή όχι για να έχουμε μια αναμενόμενη συμπεριφορά; Να την υποτιμήσω ειρωνικά και να μην την καλέσω στην εκπομπή;», είπε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα