Ρόβας: Θέλω τα γκολ μου να δώσουν την άνοδo

Για τη διαδρομή του Ηρακλή έως τώρα μίλησε ο πρώτος σκόρερ του Γηραιού, Χρήστος Ρόβας, μετά την ισοπαλία με την Καρίτσα.

0 23χρονος επιθετικός, μιλώντας στο «Metropolis 95,5», σημείωσε:

Για τα γκολ που έχει πετύχει: «Το σημαντικό είναι ότι τα γκολ είναι βαθμοί που δίνουμε στην ομάδα και εκεί ποντάρουμε. Είναι όμορφο συναίσθημα αυτό και πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα

της ομαδικής δουλειάς. Προσπαθούμε να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει. Το γκολ είναι το προσόν μου και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να υπάρχει συνέχεια».

Για το εάν έχει βάλει στόχο: «Δεν έχω κάποιο στόχο αλλά θέλω τα γκολ μου να δώσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στον Ηρακλή. Θα ήθελα να φτάσω στα 20 γκολ».

Για το εάν έλειψε το γκολ του στην αναμέτρηση με την Καρίτσα: «Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες φάσεις χθες αλλά δε θεωρώ ότι έλειπε αυτό. Νομίζω ότι φάνηκε και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για το στοιχείο που κάνει τη διαφορά: «Η δύναμη του Ηρακλή είναι ο κόσμος, οι άνθρωποι της διοίκησης, οι χαρακτήρες των συμπαικτών μου κάνουν τη διαφορά και θέλουμε να κάνουμε τον Ηρακλή ξανά μεγάλο. Για να φτάσει η ομάδα σε τέτοιο επίπεδο χωρίς προετοιμασία και ενώ στην αρχή δεν γνωριζόμασταν καλά – καλά μεταξύ μας, σίγουρα υπάρχει οικογενειακό κλίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα