Ραδιοφωνικό "ντουέτο" με Γιαννούλη και Κόλκα στον Libero 107.4 FM

O Γιάννης Γιαννούλης αγαπώντας το ραδιόφωνο και θέλοντας να δοκιμαστεί σε αυτό, αποδέχτηκε την πρόταση του καλού του φίλου Σταύρου Κόλκα, και σε ρόλο guest commentator, θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί του σε μία συνύπαρξη που θα κάνει αθλητικό ντόρο και όχι μόνο.

Κορυφαίο αθλητικό ρεπορτάζ εκ των έσω, αποκαλύψεις,πλούσιο παρασκήνιο, αποκλειστικότητες, συμμετοχή κορυφαίων αθλητών, αθλητικών και κοινωνικών παραγόντων, όλα γύρω από το μπάσκετ, με την πιο έμπειρη γνώμη, στο «Dueto»!

Το

«Dueto» με τον Γιάννη Γιαννούλη και τον Σταύρο Κόλκα, θα γίνει όμως πάνω από όλα το βήμα σε όλους σας, για να ακούγονται οι «φωνές» σας χωρίς λογοκρισία.

Ραντεβού πρεμιέρας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από τις 20.00 μ.μ -22.00 μ.μ στη ραδιοφωνική συχνότητα του ανανεωμένου «LIBERO FM-107,4» για μία σεζόν γεμάτη αθλητική και «ψυχική» υγεία!

Σήμερα ανακοινώθηκε και το νέο αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού και πλην του Γιάννη Γιαννούλη στo Libero 107,4 fm προστέθηκε και ο Κώστα Βασιλόπουλος, συνθέτοντας ένα πολύ ισχυρό τρίο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Σταύρο Κόλκα και Δημήτρη Τσορμπατζόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα